Arbeidsopphold Bibalo hus

Foto av Bibalos hus
Foto: Foto: Nina Hurum, Norsk komponistforening

Av:

Yvonne Pleym

Publisert:

14.06.2024

Oppdatert:

17.06.2024 kl.11:54

Fylkeskommunens pilotprosjekt tilbyr et stipend som omfatter en ukes gratis opphold i komponisten Antonio Bibalos kunstnerbolig Bibalo-tunet, som ligger idyllisk til mot havet i Larvik kommune.
 

Alle profesjonelle musikere, komponister og arrangører med tilknytning til Vestfold kan søke. Bibalos hus eies og driftes av Norsk komponistforening og er en gave fra Grete Lis Bibalo. Søknad om arbeidsopphold, med beskrivelse av prosjektet det skal jobbes med, sendes pr. epost til post@vestfoldfylke.no Merk søknaden Bibalos Hus. Det kan søkes om en av disse ukene:

  • Uke 38: 16. – 22. september 
  • Uke 39: 23. - 29. september   

Søknadsfrist er 1. august 2024. 

Praktisk informasjon om huset 

Eiendommen ligger på Gon, nær Hummerberget, i Larvik kommune. Ca 10 min med bil fra Larvik sentrum. Boligen ligger solrikt til på en høyde av en naturtomt, med utsikt mot Larviksfjorden og Stavernsøya. 

Det er bilvei helt frem til huset, og en gruset parkeringsplass man kan benytte. Man kan også ta tog til Larvik og lokalbuss til Gon og gå opp til Bibalo-huset. Huset har innlagt vann og strøm, opp- og vaskemaskin, wc og bad. 

NB. Det er ikke tillatt å ta med hund eller kjæledyr på opphold i Bibalohuset, da disse avgir allergener som kan føre til allergiske reaksjoner hos allergikere. 

Kontorutstyr 

Arbeidsplassen er lokalisert på hemsen over kjøkkenet (stigetrapp) og har ett stort skrivebord. Følgende utstyr er tilgjengelig: 

  • 2 x Yamaha hs-8 studiomonitorer/høyttalere 

  • 1 x Focusrite Scarlet 18i8, lydkort 

  • 1 x Nektar impact LX88+, midiklaviatur 

  • 4 x Røde NT-5 mikrofoner med (kun to foreløpig) xlr-kabler – samt to stativer 

  • 1 x Samsung 34" skjerm (HDMI-tilkobling) 

Det står et piano i stua/oppholdsrommet, men dette er ikke overhalt og stemt etter oppussingen. 

Utover dette er det mulig for komponister å søke arbeidsopphold i Bibalos hus direkte på Norsk komponistforenings hjemmeside: Søk arbeidsopphold i Bibalos hus | Komponist

Linda Gjersøe Helseth
Musikkprodusent / programansvarlig Marked for Musikk