no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

Nyt sommeren i Barden!


Publisert:

25.06.2024

Oppdatert:

25.06.2024 kl.12:43

Velkommen til sommeråpen restaurant kl. 11-14, mandag - fredag i perioden 1. - 12. juli.

Det er med stor glede at vi også i år kan invitere til lunsj de to første ukene i juli ved Barden Restaurant på Sandefjord Videregående skole! Oppfølgingstjenesten i Sandefjord, Sandefjord Videregående skole og Nav Sandefjord kjører Sommerjobbprosjektet som vi hadde så god suksess med i fjor. 

I år har 15 ungdommer i Sandefjord fått tilbud om 3 ukers jobb gjennom prosjektet. Nytt i år er at ungdommer i Overgangsprosjektet i regi av OT Sandefjord og Nav Sandefjord også har fått tilbud om å delta i Sommerjobbprosjektet, og 5 ungdommer fra Bugården Ungdomsskole har takket ja til tilbudet. 

Ungdommene vil også i år få en ukes grundig opplæring før restauranten åpner for publikum. Målet er at ungdommene selv skal håndtere alle sider ved driften av restauranten. Det skal læres å lage bl.a. ketchup fra bunnen, og grunnleggende ferdigheter i restaurant- og matfag blir en selvfølgelig del av opplæringen. Ansvarlig for opplæringen er i år som i fjor Kjell Arne Osvoll, lærer ved Sandefjord Videregående skole, og vi er veldig glade for å ha han med på laget!

Hovedmålet for sommerjobbprosjektet er inkludering og forebygging av utenforskap. I Oppfølgingstjenesten møter vi mange ungdommer som ønsker å få seg både sommerjobb og jobb, men som opplever at det er vanskelig å få innpass på arbeidsmarkedet. Sandefjord Videregående skole tar i dette samarbeidet med Oppfølgingstjenesten og Nav ansvar for inkludering av ungdom. Vi håper at dette samarbeidet kan inspirere til mer samarbeid på tvers, til det beste for ungdommene i fylket vårt, enten de er utenfor eller innenfor arbeid og utdanning.

Sommermeny og bordbestilling

Bordbestilling

Send tekstmelding til 907 43 918. 

Meny Barden 2024.jpg