Klimabarometeret 2022-2023

Medlemmene i klima- og energinettverket i Vestfold og Telemark inspirerer og påvirker hverandre. I 2022 klarte de å kutte klimagassutslippene sine med hele åtte prosent, samtidig som aktivitetsnivået var på vei tilbake til normalen etter pandemien.
Medlemmene i klima- og energinettverket i Vestfold og Telemark inspirerer og påvirker hverandre. I 2022 klarte de å kutte klimagassutslippene sine med hele åtte prosent, samtidig som aktivitetsnivået var på vei tilbake til normalen etter pandemien. Foto: Morten Fredheim Solberg

Av:

Morten Fredheim Solberg

Publisert:

05.03.2024

Oppdatert:

05.03.2024 kl.15:01

Hva skjer der ute blant medlemmene i klima- og energinettverket i Vestfold og Telemark? I Klimabarometeret 2023 kan du se hvor mye de har klart å kutte utslippene sine av klimagasser. Rapporten tar også temperaturen på arbeidet i nettverket.

Klimabarometeret oppsummerer klimaregnskapet til mange av medlemmene i klima- og energinettverket. Rapporten ser på hva medlemmene oppnådde med klimaarbeidet sitt i 2022. Og det korte svaret er at arbeidet gir gode resultater. 

For å nå klimamålene til Norge må alle bidra. Hvert tonn teller! Klimabarometeret viser at medlemmenes innsats er på rett vei og at det hjelper å være del av et nettverk.

Du finner Klimabarometeret 2023 her.