Samtykke ved foto og video

Her finner du informasjon om hvordan Vestfold fylkeskommune praktiserer samtykke gitt av personer som blir tatt bilde av, filmet eller gjort lydopptak av.

Vestfold fylkeskommune ønsker fra tid til annen å ta bilder og film av personer som fritt kan brukes i trykt materiell og på digitale flater. Fylkeskommunen er ansvarlig for behandlingen av alle bilder og filmer, og dette er basert på ditt samtykke. 

Samtykkeskjema

Et samtykkeskjema må fylles ut av den som blir fotografert, filmet eller gjort lydopptak av. Skjemaet gjelder for alle, inkludert ansatte og elever ved videregående skoler. 

Samtykkeskjema for fotografering og filming

Skjemaet må printes og signeres. Ferdig utfylt skjema leveres eller sendes på e-post til fotograf eller vedkommende som er ansvarlig for fotooppdraget. 

Er du fotograf og skal du laste opp bilder av personer til fylkeskommunens mediebank?

Se retningslinjene i designmanualen for opplasting til mediebanken og les mer om samtykke

Personvern

På denne siden finner du informasjon om hvordan Vestfold fylkeskommune behandler dine personopplysninger i ulike deler av fylkeskommunen.

Har du spørsmål om GDPR og samtykke?

  • For spørsmål knyttet til GDPR og samtykke, kontakt med personvernombud. Se kontaktinfo
  • Kontakt kommunikasjonseksjonen om du har andre spørsmål om bilde- og videobruk, kommunikasjon@vestfoldfylke.no. Merk henvendelsen «Spørsmål om bilde- og videobruk».

Publisert: 24.03.2021 Oppdatert: 29.05.2024 kl.15:21