Bilde av konsert
Vi har byttet navn fra Arbeidslivets KulturSeilas til Applaus, men vi er fortsatt det samme: Et kulturprogram for bedrifter i Vestfold og Telemark! Her Bremnes-brødrene i aksjon. (foto: Frank Tindvik)

Applaus er et kulturprogram for små og store bedrifter i Vestfold og Telemark. Vi har både offentlige og private bedrifter med oss, og vi har plass til flere!

2 års medlemsskap - 8 kulturopplevelser

Det tegnes et toårig abonnement. Bedriften får da åtte varierte kulturopplevelser av høy kvalitet i  løpet av perioden, fremført på arbeidsplassen - fortrinnsvis i arbeidstiden.

Arrangementene medfører lite praktisk ansvar for bedriftene, da Applaus-teamet stiller med nødvendig lydutstyr, har dialog med artister osv. Et egnet lokale (kantine, lagerlokale, aula, møterom etc.) og stoler å sitte på for medarbeiderne deres, er i korte trekk det som må til. Prisen på abonnementet avhenger av antall ansatte i bedriften.

Kontakt oss for å bli med

Ta kontakt med oss dersom du ønsker mer informasjon å bli med i Applaus, og for å få et konkret tilbud fra oss på abonnement:

Dag Henrik Skatteboe, prosjektleder Applaus
Send e-post
Tlf: 990 02 440