Konsert på jobben
Applaus viderefører konseptet fra Arbeidslivets KulturSeilas, med nære og gode kulturopplevelser på arbeidsplassen. Her Frida Ånnevik på besøk hos Allegro i Sandefjord (foto: Frank Tindvik)

Vestfold og Telemark fylkeskommune ønsker velkommen til Applaus - et rullerende toårig kulturprogram for private og offentlige bedrifter i Vestfold og Telemark. Bedriftene som deltar får i løpet to år åtte profesjonelle kulturopplevelser innenfor musikk, scenekunst og litteratur.

Kulturopplevelser på jobben

Som en del av Applaus venter varierte og spennende kulturopplevelser, de fleste fremført på arbeidsplassen i arbeidstiden. Dere vil møte håndplukkede, profesjonelle utøvere i intime forestillinger. For mange av utøverne er arbeidsplassen en ny fremføringsarena, og det nære møtet med publikum skaper god stemning. Av og til inviterer vi bedriftene ut til opplevelser på større kulturarenaer i fylket.

Bedriftene som deltar i Applaus melder om økt trivsel blant sine ansatte. Å dele kulturopplevelser sammen med kollegaer gjør at man blir bedre kjent med hverandre, og styrker fellesskapsfølelsen på arbeidsplassen. I tillegg erfarer vi at bedriftene som deltar i Applaus, opplever økt interesse for kunst og kultur blant sine ansatte.

Arbeidslivets KulturSeilas i ny drakt

Applaus viderefører konseptet fra Arbeidslivets KulturSeilas som ble startet tilbake i 2005, i ny drakt med nytt navn og profil fra 2022. Innholdet er fortsatt det samme: Kulturopplevelser av høy kvalitet, servert på arbeidsplasser i Vestfold og Telemark. 

Følg oss på sosiale medier

Følg oss på sosiale medier for nyheter om program og artister