Svar på elev- eller lærlingundersøkelsen og vinn AirPods Pro!

Svar på undersøkelsen, registrer deg her og bli med i trekningen av et par splitter nye AirPods Pro (2. gen)!

Jo flere som svarer på elev- eller lærlingundersøkelsen, jo bedre underlag får skolene og lærebedriftene til å forbedre det som trengs for å gjøre skole- og arbeidshverdagen best mulig for elever, lærlinger og lærekandidater.

Alle svar er derfor viktig. Registrerer du deg her og huker av for at du har svart på undersøkelsen, kan du bli en av to heldige vinnere. En elev og en lærling eller lærekandidat trekkes ut 3. januar 2023.

Siste frist for å svare på undersøkelsene er 20. desember.
Det er mulig å delta i konkurransen frem til 31. desember. 

Konkurransen er avsluttet

Undersøkelsene er helt anonyme, men for at du skal kunne bli med i trekningen, trenger vi navnet ditt for å registrere deg som deltager i konkurransen, og e-postadressen din slik at vi kan kontakte deg dersom du vinner. 

Vestfold og Telemark fylkeskommune er ansvarlig for at dine personopplysninger blir behandlet forsvarlig. Behandlingsgrunnlaget for bruk av personopplysninger i konkurransen er basert på ditt samtykke. Personopplysningene vil ikke bli delt med andre enn dem som gjennomfører konkurransen. Opplysningene vil kun lagres så lenge konkurransen varer. Så snart trekningen er gjennomført og premien er delt ut, vil alle personopplysningene slettes. Som deltager har du også rett til å trekke tilbake ditt samtykke og kreve at opplysningene du har delt slettes når du selv ønsker det. Det kan du gjøre ved å sende en e-post til: personvernombud@vtfk.no Dersom samtykket trekkes før kåringen, vil du imidlertid ikke lenger kunne delta i konkurransen. Har du spørsmål om personvern kan du også kontakte vårt personvernombud på e-post: personvernombud@vtfk.no Mer informasjon om personvern og rettigheter finner du også på våre nettsider: Vestfold og Telemark fylkeskommune - Generelt om personvern og dine rettigheter (vtfk.no)

Vestfold og Telemark fylkeskommune er ansvarlig for at dine personopplysninger blir behandlet forsvarlig. Behandlingsgrunnlaget for bruk av personopplysninger i konkurransen er basert på ditt samtykke. Personopplysningene vil ikke bli delt med andre enn dem som gjennomfører konkurransen. Opplysningene vil kun lagres så lenge konkurransen varer. Så snart trekningen er gjennomført og premien er delt ut, vil alle personopplysningene slettes. Som deltager har du også rett til å trekke tilbake ditt samtykke og kreve at opplysningene du har delt slettes når du selv ønsker det. Det kan du gjøre ved å sende en e-post til: personvernombud@vtfk.no. Dersom samtykket trekkes før kåringen, vil du imidlertid ikke lenger kunne delta i konkurransen.

Har du spørsmål om personvern kan du også kontakte vårt personvernombud på e-post: personvernombud@vtfk.no. Mer informasjon om personvern og rettigheter finner du også på våre nettsider: Generelt om personvern og dine rettigheter (vtfk.no)

 

Publisert: 25.10.2022 Oppdatert: 03.01.2023 kl.10:37