no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

Brosjyrer og rapporter

Her er maler for oppsett av brosjyrer, rapporter og tilsvarende dokumenter med hovedlogo. Vi har mal for stående A5-, stående A4- og liggende A4-format. Her vises eksempler på ulike oppsett av forsider og innholdssider. Det er flere eksempler i malen du laster ned.
Vestfold-brosjyre-hovedlogo_bildeeksempel.jpg
Mockup fra mockups-design.com

Generelle tips

Oppsett av forsider og innholdssider

Forsider og innholdssider kan settes opp med ulike kombinasjoner av tekst, bilder, tilleggselement, ikoner og tekstbokser. Du finner god veiledning inne i malene. Hvis du bruker utfallende bilde på forsiden må du sørge for at motivet egner seg – tekst og logo må være godt synlig.

Bruk av tilleggselement

I vår visuelle profil er det angitt et tilleggselement som består av grafiske former. Tilleggselement kan brukes både på perm- og innholdssider, men det er lett å «overdesigne» layout, så pass på at tilleggselementet blir brukt med forsiktighet og på en subtil måte.

Bruk av farger

Gå gjerne for ett fargetema i brosjyren. Du kan mikse med flere farger fra paletten, for eksempel i faktabokser, men ikke bruk alle samtidig. Bruk gjerne våre anbefalte fargeklanger. Fargeopplevelsen skal være lett og behagelig, ikke «fullpakket» – bevar derfor hvite flater og luft i designet.

Bruk av stiler og tilpasning til universell utforming

Skal du sette opp figurer eller diagram finner du veiledning om fargevalg som imøtekommer krav til kontraster inne i malene. Du finner også veiledning om bruk av stiler, tekstplassering med mer. Les også mer her om hva vi bør tenke på for å imøtekomme krav til universell utforming av dokumenter.

PS! Disse malene er for grafikere og krever egen programvare, men vi har også mal for 4-siders foldere i PowerPoint som kan brukes av alle ansatte.

Brosjyre – A4 liggende

Den liggende A4-malen egner seg godt for digitale dokumenter som skal leses på skjerm.

Brosjyre_liggende_A4_hovedlogo_1.jpg

Brosjyre_liggende_A4_hovedlogo_2.jpg

Brosjyre_liggende_A4_hovedlogo_3.jpg

Brosjyre – A5 stående

Brosjyre_A5_hovedlogo_1.jpg

Brosjyre_A5_hovedlogo_2.jpg

Brosjyre_A5_hovedlogo_3.jpg

Brosjyre – A4 stående

Brosjyre_A4_hovedlogo_1.jpg

Brosjyre_A4_hovedlogo_2.jpg

Brosjyre_A4_hovedlogo_3.jpg

Last ned maler

Filene krever Adobe InDesign, og kjennskap til programmet. Gjør deg kjent med retningslinjer for bruk av Vestfold fylkeskommunes visuelle profil før du begynner arbeidet. Du må installere fontene Nunito og Nunito Sans før du åpner filene.

Brosjyre A4 liggende
Brosjyre A5 stående
Brosjyre A4 stående

 

Publisert: 15.05.2023 Oppdatert: 25.04.2024 kl.15:55