no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk
67812

Nysgjerrig på planene for mer miljøvennlig transport?

I disse dager ligger planforslaget for bypakkens satsing på gang- og sykkelveier og et bedre kollektivtilbud ute på høring. Nysgjerrig? Vi inviterer til en åpen kontordag og to åpne møter.
Busspassasjerer går på VKT-buss på busstopp
Foto: Knut Opeide

Oppgaven til Bypakke Tønsberg-regionen er å etablere et helhetlig transportsystem i og rundt Tønsberg. Det handler ikke bare om en ny fastlandsforbindelse til Færder, men også om å legge forholdene bedre til rette så flere ønsker å gå, sykle og ta bussen.

Det å lage en interkommunal kommunedelplan for gange, sykkel og kollektivtransport er ett av delprosjektene i Bypakke Tønsberg-regionen.

Nå er planforslaget for satsingen på buss, sykkel og gange sendt ut på høring. Du kan si din mening om planene, og høringsfristen er 1. februar 2020. Her kan du lese mer.

Vil du vite mer?

Bypakke Tønsberg-regionen inviterer til én åpen kontordag og to åpne møter for alle som ønsker mer informasjon om planene for mer miljøvennlig transport i og rundt Tønsberg. Det blir god anledning til å stille spørsmål til fagpersonene som har utarbeidet planene.

  • 11. desember kl. 14-18: Åpen kontordag i Tønsberg og Færder bibliotek
  • 15. januar kl. 18.30 – 20.30: Åpent møte i Teie kirke, Færder kommune
  • 16. januar kl. 18.30 - 20.30: Åpent møte i Bydelshuset i Tønsberg, Tønsberg kommune

Vel møtt til alle interesserte!

Publisert: 02.12.2019 Oppdatert: 30.04.2024 kl.08:58