no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

E-postsignatur

Ved å bruke en felles mal for alle e-epostsignaturer fremstår vi som en enhetlig og profesjonell avsender. Fylkesvåpenet plasseres nederst i e-posten, sammen med organisasjonsnavnet og nettadressen. Vær oppmerksom på at «Vestfold fylkeskommune» skal stå som ren tekst og ikke som et bilde.

Signaturen din vil være klar i Outlook (fra januar 2024). For å legge inn e-postsignaturen må du åpne en ny e-post og klikke på «Signatur».

* Automatisk epostsignatur er ikke på plass enda. Ansatte kan finne oppsett for å legge den inn manuelt på vårt intranett Innsida (krever innlogging).

Oppsett av e-post

Vi bruker standard Microsoft-fonten Calibri Regular. I løpende tekst bruker vi 12 punkt, mens signaturen står i 11 punkt.

I signaturen har vi med navn, stillingstittel, nærmeste organisasjonstilhørighet, som for eksempel seksjon eller team, og mobilnummer som personlig informasjon.

E-postsignatur på desktop:

Vestfold-postsignatur_desktop.png

E-postsignatur på mobil flate:

Vestfold-e-postsignatur-mobil.png

Tilgjengelig for alle

Fylkesvåpenet er vårt visuelle kjennetegn, og organisasjonsnavnet skrives som ren tekst. Dette sikrer at all informasjon er tilgjengelig for alle brukere. Bruk av logoer i e-post kan føre til kvalitetstap gjennom videresending og komprimering, samt problemer ved deaktivering av lenker og bilder i e-postlesere.

Selv om bilder skulle forsvinne, vil all nødvendig informasjon om avsender være tilgjengelig i form av ren tekst. Det anbefales å legge til alternativ tekst for fylkesvåpenet i e-postsignaturen. I Outlook gjøres dette ved å høyreklikke på bildet, velge «Rediger alternativ tekst» og skrive inn ønsket tekst (for eksempel «Vestfold fylkeskommune fylkesvåpen»).

Last ned original

Vestfold-fylkesvapen-e-postsignatur

Veiledning - Slik lager du ny signatur i Outlook

Publisert: 15.05.2023 Oppdatert: 02.02.2024 kl.13:23