no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

Det er snart aksjon Peru


Publisert:

17.10.2018

Oppdatert:

17.09.2020 kl.17:17

9. november er det tid for årets aksjon Peru. Her er en takknemlig hilsen fra en av de frivillige som har jobbet på barnehjemmet vårt. Pengene dere tjener i aksjonen er nemlig livsnødvendige for å opprettholde driften, dere gjør en stor forskjell for barna!

En hilsen fra Camilla Langbråthen i Peru

"Ønsker også å takke alle elevene på de videregående skolene som gjør denne jobben. Mange av dere har ikke noe spesielt forhold til Prosjekt Peru, og det kan virke kjedelig og unødvendig å bruke en dag på å tjene inn penger som går til barn på andre siden av jorda. Men dere gjør en utrolig viktig jobb! Over 130 barn får en bedre hverdag og en lysere fremtid på grunn av det dere gjør denne ene dagen. Dette er barn som ikke har de grunnleggende tingene vi har i Norge, som kjærlighet og omsorg, og muligheter for grunnleggende skolegang. Man vil tro at barn med disse forutsetningene er apatiske og utagerende, men slik er det ikke. De har så utrolig mye kjærlighet å gi, selv om de har lite av alt annet. Det å jobbe som frivillig her er utrolig givende, og man får virkelig se hvor viktig innsamlingsaksjonene hjemme i Norge er. Jeg er her nå for femte gang, og har et veldig nært forhold til Prosjekt Peru og barna, og derfor setter jeg kjempestor pris på jobben dere gjør! Tusen takk."

 Mvh

Camilla Langbråthen

Har du skaffet deg jobb?

Aksjonsdagen er 9. november. Da skal man tjene minst 450 kroner til Peruaksjonen, men man kan gjerne bidra med mer. Dessuten vinner klassen som samler inn mest penger pr. elev pizza for hele klassen! NB! Arbeidet kan gjerne utføres før 9. november.