no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

Hilsen fra ny rektor ved Holmestrand vgs


Publisert:

07.08.2018

Oppdatert:

17.09.2020 kl.17:17

Camilla Reidunsdatter Andreassen er ny rektor ved skolen. Et av hennes fokusområder blir å jobbe tett med elevrådet. Her er rektors hilsen til årets elever.

Holmestrand videregående skole jobber etter fylkeskommunens visjon «sammen for Vestfolds fremtid». I dette ligger det at elevene våre skal trives og lære slik at de kan gå videre etter endt utdanning i lære/ jobb eller til videre studier.

For å kunne lære er det viktig å trives. Du skal oppleve at du har lærere som bryr seg om deg her på skolen. Vi har også utarbeidet et program for klassene i oppstarten slik at du får anledning til å bli kjent med medelever og de ansatte ved skolen. Vi arrangerer blant annet en blikjent-dag og Fjelletfestivalen.

Som rektor ønsker jeg å jobbe tett med elevrådet ved skolen. Dette skal sikre dere som elever innflytelse på skolens videre utvikling. Vi ønsker oss derfor engasjerte elever inn i elevrådet som kan bidra til at elevene får en stemme inn i saker som påvirker elevenes skolehverdag.

Skolen tilbyr flere ulike utdanningsprogram. Vi har studiespesialisering, påbygg til generell studiekompetanse, studieforberedende medier og kommunikasjon, helse og oppvekstfag, restaurant og matfag og teknikk og industriell produksjon. Som du ser er det mye å velge imellom, så muligheten til å kunne velge noe som interesserer deg, er tilstede. Vi kan vise til gode resultater for de elevene som har gått her tidligere, og jobber etter verdiene åpen, modig rettferdig og profesjonell. Dette er verdier vi bruker aktivt i hverdagen, og som skal prege alt arbeidet vi gjør. Skolen har også et tett og godt samarbeid med bedrifter og institusjoner i nærområdet og utplasserer alle elevene på yrkesfag fra første skoleår.

Jeg ønsker deg lykke til med videre informasjonssøk her på hjemmesiden vår og håper du finner det du leter etter. Er det noe som mangler, er jeg glad hvis du tar kontakt med oss.