no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

Aktivitetsdag på Færder


Publisert:

26.01.2018

Oppdatert:

01.11.2023 kl.11:48

Onsdag 27. februar er det aktivitetsdag for alle elever og ansatte. Husk å melde deg på innen 16. februar. VIPPS nr. til egenandel nr. 553406.

Det blir 4 hovedaktiviteter denne dagen.

1: Skidag til Kongsberg

Vi legger opp til aktiviteter både i slalåmbakken og skitur på langrennski.

Vi kjører busser som skolen betaler. Elevene som skal kjøre slalåm betaler kun et heiskort til kr. 210. Heiskortet må betales senest mandag 25. februar. Det etableres et eget vipps-nummer som man kan vippse til. Spør etter nummeret i resepsjonen. De som skal leie skiutstyr må fylle ut et skjema i resepsjonen senest 25. februar. Dette gir en spesialpris på utleie. Det er påbudt med hjelm i bakken.

Oppmøte på skolen kl. 08.00.

Bussen vil også stoppe på Re og Kronlia, begge veier. Dette er en tur arrangert av skolen, og da er det ikke anledning til å kjøre selv. Alle som skal ha registrert oppmøte og få tildelt betalt heiskort må følge med bussene.

Det legges opp til felles lunsj med pølser og lompe/brød på begge aktivitetene. Skolen handler inn maten. Elever og ansatte sørger for medbrakt drikke selv.

Hovedansvarlig for skidag i Kongsberg er faglærer i kroppsøving Bent Mørken.

2: Volleyballturnering

Det spilles volleyballturnering gjennom hele dagen som avsluttes med finalespill. Skolen setter sammen lag etter klasser der det er mulig ut fra påmeldingen. Det vil være ca. 8-10 spillere på hvert lag. Vi må sette en max grense på 18 lag. Da er vi opp mot 180 spillere i gymsalen. Derfor må alle som melder seg på også krysse av for et andrevalg. Alle påmeldte som ikke får plass i turneringen vil få tilbakemelding på e-post. Lærerne stiller eget lag i turneringen.

Oppmøte i gymsalen kl. 08.00.

Det legges opp til felles lunsj med pølser og lompe/brød på begge aktivitetene. Skolen handler inn maten. Elever og ansatte sørger for medbrakt drikke selv.

Hovedansvarlig for volleyballturneringen er Marit Ulmo (lærer i engelsk, kroppsøving og samfunnsfag).

3: Kreativ aktivitet

Her legges det opp til 4 ulike aktiviteter:

3D- printing

Lær 3D- printing og modellering ved bruk av gratisprogrammet Thinkercad. Her trenger man ingen forkunnskaper. Ta med PC.

Rollespill/ brettspill

Rollespill

Er du kjent med rollespill, eller har du lyst til å bli kjent med denne verdenen? Bibliotekar Lasse vil introdusere deg for rollespillet Fate.

Brettspill

Vi spiller forskjellige typer brettspill i grupper.

Fotostudio

Du lærer å bruke studio og enkel redigering i Photoshop.

Sømverksted

Lær å sy enkle produkter på tekstilverkstedet.

Alle som har meldt seg på «kreative aktiviteter» møter opp i pauserommet for ansatte (i aulaen) kl 08.30. Fordeling av deltagere til ulike aktivitetene gjøres ved oppmøte. 

Det legges opp til felles lunsj med pølser (kalkun og «vanlig») og lompe/ brød i skoleområdet. Skolen handler inn maten. Elever og ansatte sørger for medbrakt drikke selv.

Hovedansvarlig «kreative aktiviteter»: Avdelingsleder DH/ KDA Øyvind Aas.

 4: Aktiviteter på Messeområdet/skøytehallen

Her arrangerer vi flere ulike akitiviteter på messeområdet ved skøytehallen. Vi har tilgang på skøytehallen i en tidsbegrenset del av dagen. Vi legger også opp til tursti, aking/ skøyter ute (hvis det er forhold), turgåing og andre aktiviteter.

Oppmøte på Messeområdet/skøytehallen kl. 09.00

Hovedansvarlig: Faglærer i kroppsøving Irina Lund

Det legges opp til felles lunsj med pølser og lompe/ brød på begge aktivitetene. Elever og ansatte sørger for medbrakt drikke selv.

 Påmelding

Påmelding til aktivitetene kan du gjøre her.