no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

Parkering

Oversikt over parkeringsmuligheter og betaling.

Færder vgs har avtale om bruk av to parkeringsområder, i tillegg til p-plasser på egen tomt innenfor bommen (som kun er for ansatte). Elever, foresatte og gjester kan parkere på p-plassen som ligger rett ved OBOS- blokkene på andre siden av veien overfor skolebygget.

Plassene er merket som p-plass for elever og ansatte ved FVS. I tillegg kan det parkeres på en stor grusplass bak den grå lagerbygningen rett overfor skolens idrettsbygg, og rett foran det samme bygget. MC’ er og mopeder har fri parkering, men må parkere på angitte område både utenfor og innenfor skolens område. El- biler har gratis parkering på alle våre p- plasser. 

Parkeringsplassene er avgiftsbelagte alle dager 00-24 hele året, med unntak av p-plassene ved siden av OBOS- blokkene som er avgiftsfrie etter kl 17 og frem til kl 7. Betaling kan gjøres med Easy Park- appen. All parkering utenfor markerte parkeringsområder blir bøtelagt.

Takster for parkering følger nivået til andre skoler i nærområdet, og vil være som følger:

Kr. 20,- pr. dag.
Kr. 10,- etter kl. 12.00.
Kr. 20,- pr. time etter kl. 17.00 (med unntak av plassen ved OBOS- blokkene)
Kr. 100,- pr. uke.
Kr. 340,- pr. måned.

Vær oppmerksom på at det er 8 p-plasser ved OBOS- blokkene som er forbeholdt beboere i blokkene. De ligger nærmest rundkjøringa, og er merket med tall. Plassene for elever og ansatte ved FVS ligger bortenfor dette. Følg også skiltingen i dette.

Se oversikt over parkeringsområdene på bildet under. (OBS! Gammelt bilde). Bommen inn til skolens område er markert med gult.

 

 

Publisert: 04.05.2020 Oppdatert: 04.04.2024 kl.12:46