no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

Massetesting


Publisert:

18.01.2022

Oppdatert:

01.11.2023 kl.11:48

Tønsberg kommune starter massetesting av alle elever og ansatte i videregående skole. Alle skal testes to ganger i uka de to kommende ukene.

Det legges opp til at testing utføres hjemme, og at skolene holder kontroll på at alle elever får tilstrekkelig med selvtester. Vi gjør det derfor sånn at selvtestene blir delt ut av kontaktlærer i løpet av tirsdag, onsdag og torsdag denne uka. Vi har tilstrekkelig med selvtester til alle elever og ansatte lagret i resepsjonen. De er pakket i enheter med 5 tester, og alle elever og ansatte får en slik hver.  

Da gjelder følgende:

  • Alle kontaktlærere henter pakker til sin klasse i løpet av i dag og i morgen, - og deler ut til sine elever. Ta kontakt med din kontaktlærer om du ikke har undervisning med han/ henne før torsdag.
  • Det legges opp til at alle tester seg torsdag denne uka.
  • Videre legges det opp til at alle tester seg mandag og torsdag i neste uke, samt mandag og torsdag påfølgende uke. Da har alle benyttet de 5 testene som ligger i pakka innenfor ukene 3, 4 og 5, - og da avventer vi hvordan kommunen legger opp testing etter dette.

Det er viktig å understreke at testing er frivillig. Tønsberg kommune ber likevel om at flest mulig tar imot tilbudet, og at alle positive tester meldes inn via kommunens nettside. Ved positiv test skal det også bestilles en bekreftende test på teststasjonen.

Se informasjon fra Tønsberg kommune