no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

Nye e-poster for elever og ansatte


Publisert:

28.05.2019

Oppdatert:

01.11.2023 kl.11:48

Informasjon om ny e-postadresse, flytting av OneDrive og ny pålogging

Som en del av sammenslåingen av Vestfold og Telemark fylkeskommune får alle elever ny e-postadresse og ny pålogging/nytt brukernavn fra skolestart 2019-2020.

Ny e-postadresse:

Fra skolestart 19. august 2019 får du ny e-post adresse. Innhold blir ikke flyttet over fra gammel til ny e-post. Hvis det er noe du ønsker å ta vare på av mailer eller annet outlook innhold fra tidligere år, må det lagres på PC før 21. juli.

Flytting av filer lagret på OneDrive:

Kopiering av OneDrive til din nye brukerkonto er allerede i gang slik at du vil ha alle filer tilgjengelig på din nye bruker til skolestart. Eventuelle filer som du sletter fra OneDrive etter kopieringsstart, vil fremdeles ligge på din nye OneDrive når du kommer tilbake etter sommerferien. I tillegg vil filer som er flyttet fra en mappe til en annen, eksistere både i opprinelig og ny mappe i din nye OneDrive. Det er derfor ikke nødvendig å bruke tid på sletting og/eller flytting i OneDrive i perioden frem til skolestart.

Begrenset lagring 2. - 19. august:

Fra skolestart 19. august får du ny pålogging - altså nytt brukernavn. Fra 2. august og frem til skolestart, kan påloggingen du har brukt tidligere kun benyttes til å logge på PC-en. Endringer i filer eller opprettelse av nye filer etter 2. august kopieres ikke over til ny bruker. Det betyr at du må benytte et annet lagringssted som en minnepenn, frem til du logger deg på med din nye bruker ved skolestart.

Du får informasjon om ny pålogging i forbindelse med skolestart 2019. Det samme gjelder Feide pålogging.