no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

Miljøarbeidere

Miljøarbeiderne er tilgjengelige for alle elevene på skolen og har fokus på å skape et godt miljø for alle som hører til her. Vi er til stede for deg som trenger noen å snakke med uten å måtte bestille time. Om du bare trenger hjelp til å finne klasserommet eller klassen din, så hjelper vi deg med det også. Bare spør oss.

Miljøarbeiderne ønsker at du skal ha en så god skolehverdag som mulig. Vi jobber med å forebygge mobbing ved å være synlige både i kantina og ellers på skolens område både ute og inne. Dette innebærer at elevene trygt kan si ifra om det er noe i forhold til skolens miljø de ønsker å forandre og forbedre.

Om du lurer på hvem du egentlig bør snakke med, så kan vi hjelpe deg med å finne ut av det. Vi er her for deg og vi har taushetsplikt.

Vi har kontor i resepsjonen, men er mest rundt over hele skoleområdet. Miljøarbeiderne kan også være tilstede i undervisningen.

Miljøarbeiderne kan kontaktes på telefon og e-post, eller du kan ta direkte kontakt dersom det er noe du ønsker å snakke med oss om.

Publisert:

16.06.2020

Oppdatert:

31.03.2022 kl.12:51

Monica Landsrød
Miljøarbeider
Emilio Mèndez
Miljøarbeider