no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

En dags arbeid til Peru

Illustrasjonsbilde: Små barn sitter på en murkant og vinker til fotografen.
Foto: Prosjekt Peru

Publisert:

02.11.2023

Oppdatert:

02.11.2023 kl.10:44

Som et alternativ til Operasjon Dagsverk, samler Re videregående skole inn midler til Prosjekt Peru. Prosjekt Peru finansierer driften av et barnehjem i Chiclayo i den nordlige delen av Peru. Dette gjør vi sammen med fire videregående skoler i Vestfold samt en videregående skole på Voss.

Barnehjem i Monsefú  

Prosjekt Peru startet opp i 1992 og Re vgs. har deltatt i siden 2005. Vi har en representant i styret som har nær kontakt med ledelsen på barnehjemmet. 

Re vgs. var på besøk med en og to elever, og representant fra skolen sammen med de andre skolene som deltar i prosjektet, vinteren 2007 og våren 2017. Tidligere elever har også reist og jobbet som frivillig på barnehjemmet i en kortere eller lengre periode. Vi opplever at det er viktig å ha nær oppfølging av prosjektet vi støtter.

Les mer om prosjekt Peru på nett prosjektperu.no eller på facebook.com/prosjektperu

Elever jobber inn en dagslønn for prosjektet

Elevene ved Re videregående skole har i år satt av 14. november til Perudagen. Alle elevene må selv skaffe seg jobb og deltar med en dagslønn for utført arbeid på minimum kr 450,- per elev. 

Har du en jobb til en av våre elever? Ta kontakt med administrasjonen på postmottak.revgs@vtfk.no.

Skolen selv tilbyr jobber til ca 5 elever. 

Vi ønsker at alle elvene deltar i peruaksjonen, men de elever som av en eller annen grunn ikke ønsker eller har mulighet til å støtte elevenes solidaritetsprosjekt, vil få tilbud om undervisning på skolen knyttet til internasjonale forhold.