no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

Nytt tilbud: Vg2 transport og logistikk


Publisert:

12.01.2022

Oppdatert:

12.01.2022 kl.09:07

Sande videregående skole starter opp nytt vg2-tilbud på yrkesfag – transport og logistikkfag. Tilbudet er søkbart i Vigo nå, og planlagt oppstart er skoleåret 2022/ 2023.

På vg2 transport og logistikkfag kan du velge å utdanne deg videre som yrkessjåfør på store kjøretøy, som logistikkoperatør eller operatør innen kran og løfteoperasjoner. Vg2 transport og logistikk gir gode muligheter for jobb etter endt utdanning og du blir en attraktiv arbeidssøker i en spennende og fremtidsrettet bransje. 

I programfagene skjer mye av opplæringen i virkelighetsnære omgivelser lik dem man møter på en arbeidsplass. Undervisningen i programfagene veksler mellom teori og praktiske øvelser. Du får også praksis i bedrift i løpet av skoleåret.

Programfagene i transport og logistikk gir kompetanse innen logistikk, planlegging og transport av varer og personer. Programfagene skal legge grunnlaget for miljøvennlige og effektive transport- og logistikktjenester, som er i samsvar med gjeldende norsk og europeisk regelverk.

Programfagene du møter er Bransjelære, Bransjeteknikk og Transport, logistikk og løfteoperasjoner.

Praktisk informasjon

  • Praktisk skolehverdag
  • Skolen samarbeider med lokalt næringsliv
  • Teorikurs og kjørepakke som innlemmet del av undervisningen
  • Mange muligheter videre
  • Dyktige og engasjerte lærere
  • Søkekode: Sande videregående skole TPTOL2---- Transport og logistikk