no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

Godt nytt år!

Cecilie Langklep Bjørnøy

Publisert:

01.01.2019

Oppdatert:

10.02.2021 kl.10:29

Vi ønsker alle et godt nytt år og håper det beste for alle våre samarbeidspartnere, elever og ansatte i 2019!

Vi vil samtidig benytte anledningen til å ønske vår nye rektor, Cecilie Langklep Bjørnøy, velkommen til Greveskogen vgs. Hun tar fatt på sin nye jobb i dag 1.januar.

– Jeg gleder meg til å bli kjent med elever og ansatte ved Greveskogen og fortsette den viktige jobben med å utvikle skolen videre. Greveskogen er en sentral og viktig skole i Tønsbergområdet og representerer et mangfold av utdanningstilbud og elevgrupper. Skolens visjon om å gi gode opplevelser og kunnskap for livet er fremtidsrettet og ivaretar fokuset på livsmestring og læringsutvikling, som det jobbes mye med i Vestfold fylkeskommune. For meg fremstår Greveskogen som en spennende skole og jeg ser virkelig fram til å starte opp i januar, forteller den nye rektoren.

Bjørnøy kommer fra stillingen som rektor på Re videregående skole, en stilling hun har hatt siden 2011. Hun har bakgrunn fra læreryrket, var Vestfolds første elev- og lærlingeombud, og har jobbet som rådgiver i utdanningsavdelingen med ansvar for blant annet spesialundervisning. I tillegg til pedagogisk utdanning har Bjørnøy gjennomført rektorskolen i regi av BI.