no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

Grevefestivalen 2024

Dramaelever på scenen

Av:

Gry-Therese Weber

Publisert:

18.01.2024

Oppdatert:

23.01.2024 kl.14:02

Grevefestivalen 2024 går av stabelen i uke 7. Elevene ved musikk, dans og drama har utarbeidet et variert program for uken.

 Grevefestival 24´ presenterer:

 

"Nyset" (- originalt "En Embedsmanns død") og "Jubileet" av Anton Tsjekhov. 

2MDA-drama og 1MDA-drama

Hvordan skal svake mennesker klare seg i en hard verden, for eksempel hvis de skal planlegge et jubileum, eller om de kommer til å nyse på noen når de er i operaen? 

Vi spiller "Nyset" (- originalt "En Embedsmanns død") og "Jubileet" av Anton Tsjekhov. 

Hjertelig velkommen til forestilling! 

 

Spilles på Greveskogen i Språklaben

 

Mandag 12.02 kl. 18:00

Tirsdag 13.02 kl. 18:00

 

"SPOON RIVER ANTOLOGIEN". 

3MDA-drama

«Tre inn i det ukjente når 3MDA-1 ved Greveskogen Videregående Skole tar deg med på den bemerkelsesverdige monologforestillingen: "Spoon River Antologien". Dette er mer enn teater; det er et dypdykk i refleksjonene til de som har krysset grensen til det hinsidige.

 

Utforsk livet etter døden gjennom våre talentfulle skuespilleres fortellinger fra Spoon River – et sted hvor sjeler avslører sannheten bak deres livsvalg, kjærlighet og tap. Bli med på en opplevelse som stiller de universelle spørsmålene: Hva innebærer det å virkelig leve? Er du virkelig i live? Og hvordan vet du om du har levd et godt liv?

 

Gjennom gripende monologer tar vi deg med på en reise inn i de dypeste avkrokene av menneskesjelen. Forestillingen utforsker ikke bare de avdødes tanker, men inviterer også publikum til å reflektere over sitt eget eksistensielle fundament.»

Spilles i Nordre Slagen kirke

 

Tirsdag 13.02 kl. 19:00

Torsdag 15.02 kl. 19:00

 

Plugged - Store Norske på Støperiet 14.02 kl. 19:00

https://tikkio.com/tickets/44488-grevefestival-24-plugged

 

Alle elever på musikklinjen 1MDA, 2MDA, 3MDA

Opplev magien av norsk populærmusikkhistorie på sitt beste under årets Grevefestival! 

 

Greveskogen videregående skole inviterer til en minneverdig kveld fylt med Musikk, på Støperiet i Tønsberg under konserten "Plugged" med temaet «Store Norske". Dette blir en spektakulær feiring av norske musikalske ikoner og legender. La deg rive med av uforglemmelige hits fra Aha, Jokke, Big Bang, No 4, Dumdum Boys, Klovner i Kamp, Bernhoft, Cezinando, deLillos, Girl in Red og mange flere!  Dette blir en unik opplevelse der talentfulle elever fra Greveskogen gir liv til den rike arven av norsk musikk gjennom en helaften på Støperiet i Tønsberg. 

 

Unplugged - mat og musikk 15.02 kl. 18:00

https://tikkio.com/tickets/44485-unplugged

Musikkelever fra 1MDA, 2MDA, 3MDA

 

Nyt en stemningsfull aften med Unplugged konserten under årets Grevefestival, en unik fusjon av akustiske toner og kulinariske delikatesser! Greveskogen videregående skole med musikklinja inviterer til en intim konsertopplevelse i skolens aula. La deg forføre av den avslappede atmosfæren og den fortryllende musikken som vil bli fremført av talentfulle elever. I tillegg til musikken vil restaurant- og matfagelevene servere delikate retter som komplementerer den intime stemningen. Det serveres tapas som kan nytes mens musikken serveres fra scenen.