no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

Grevefestivalen på Greveskogen

Grevefestivalen starter torsdag 14.mars.

Publisert:

11.03.2019

Oppdatert:

10.02.2021 kl.10:29

På torsdag denne uka braker det løs med årets Grevefestivalen. Det blir forestillinger på Greveskogen torsdag og fredag denne uka, og hele neste uke. Vi gleder oss!

Først ut torsdag 14. og fredag 15.mars kl. 19.00 er Greverevyen med forestillingen STOPP TIDEN! I denne revyen står selvfølgelig humor i høysetet, og som tittelen sier får vi et innblikk i ungdommers travle hverdag.

Greverevyen

Mandag 18.mars kl. 19.00 er det klart for danseforestillingen DRØMMEN. Drømmen er en reise i menneskets underbevissthet. Hvilke håp og drømmer vi bærer på og hva hindrer oss i å nå dem. Forestillingen beveger seg i et landskap mellom illusjon og virkelighet. Koreografi: Irene Brandvold

Mandag 18.mars kl. 19.00 blir det også klassisk gitarkonsert der alle våre gitarspillende elever får vist fram sine ferdigheter.

Tirsdag 19.mars kl. 18.00 er det premiere på teaterforestillingen DET GODE MENNESKET FRA SEZUAN. Gudene har sett seg lei på all klagingen fra menneskene, derfor begir de seg ned på jorden for å undersøke om det overhodet finnes noen gode mennesker der.  De finner gatejenta Shen Te.  Men er det mulig å bare være god i denne verden?  Og er det mulig både å være god mot andre og samtidig seg selv?  Temaet er evig aktuelt.  Historien berører og er både tragisk og morsom. Regi: Lillan Strand

Denne forestillingen spilles også onsdag 20.mars kl. 18.00.

Torsdag 21.mars kl.10.00 og 12.00 og lørsdag 23.mars kl. 11.00 og 13.00 blir det barneteater. Ta med ungene å la dem oppleve en fortryllende verden hos oss på Greveskogen vgs.

Torsdag 21.mars kl. 18.00 er det premiere på FRA TEKST TIL SCENE. Tradisjonen tro har det nylig vært en skrivekonkurranse på Greveskogen videregående skole.  I årets konkurranse har alle elevene ved skolen hatt muligheten til å levere inn kreative tekster rundt temaet HÅP. I utlysningen av konkurransen var det tekster om håp av Henrik Wergeland, Inger Hagerup og Lars Lillo Stenberg som elevene kunne la seg inspirere av til selv å skrive kreativt. Av de mange gode bidragene som kom inn i år har seks skribenter gått videre i konkurransen. Disse tekstene dreier seg mye om hvordan det er å være ung i dag og det å undre seg over tilværelsen, hvordan det er å ha det vanskelig i perioder, men å kunne øyne håp i horisonten. Det er også forskjellige ting som gir ulike mennesker håp, men fellesnevneren er at andre mennesker er viktige for oss og at sammen er vi sterkere enn å stå helt alene. 

Juryens formann, forfatter Gro Dahle, har plukket ut én vinner av disse seks tekstene. Vinneren vil bli premiert på premieren til forestillingen Fra tekst til scene, torsdag 21. mars kl. 1110 på storauditoriet på skolen. Avgangselevene i drama i 3MDA har jobbet iherdig med å analysere og iscenesette de utvalgte tekstene den siste tiden. Det har vært et spennende arbeid fordi vi har jobbet med tekstene uten å kjenne til skribentene på forhånd. Tekstene har dermed talt for seg selv uten ytre påvirkning. Regi: Camilla V. A. Hellern

Torsdag 21.mars og fredag 22.mars kl. 18.00 er det UNPLUGGED i Restaurant Grevinnen. Her spiller våre musikkelever, mens våre elever fra Restaurant- og matffag serverer musikkriktig tapas. Dette er en veldig populær happening som vi anbefaler på det varmeste.

Lørdag 23.mars kl. 17.00 er det PLUGGED. Plugged er en konsertopplevelse full av trøkk, energi, og musikkglede! Vi har gjort klar vår største scene for kvelden, og her får du servert musikk fra ulike tider, sjangre og stilarter som alle forteller historier om HÅP. Musikken er arrangert og fremført av de dyktige musikkelevene på Greveskogen videregående skole. Gled deg – vi garanterer god stemning!

For å kjøpe billetter og mer informasjon om Grevefestivalen

Vi ønsker ALLE hjertelig velkommen til Grevefestivalen!