no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

Informasjonsmøte om fagvalg 24.november


Publisert:

17.11.2020

Oppdatert:

10.02.2021 kl.10:29

Vi har gleden av å invitere til informasjonsmøte om fagvalg innen programområdet studiespesialisering. Vanligvis er møtet for foresatte, men i år er også elever invitert. Møtet er digitalt på Zoom.

Tirsdag 24.november kl. 18.00 arrangerer vi digitalt møte på Zoom for foresatte til alle våre elever i Vg1 studiespesialisering.

Studiekoordinator kommer til å orientere om de ulike fagene skolen tilbyr, og om regelverket rundt fagvalg og fagkombinasjoner.

Elevene i de aktuelle førsteklassene får vanligvis den samme orienteringen i klasserommet, men i år er det kun sendt ut informasjon. Derfor har også elevene anledning til å følge dette digitale møtet.

Vi har stor tro på at det er lurt at dere foreldre/foresatte er med i elevenes fagvalg, og kan bistå med gode råd.

Elevene vil også bli fulgt opp med orienteringsmøter av og med de enkelte faglærere. De vil få henvisninger til godt og grundig informasjonsmateriell, og hver eneste elev i Vg1 studiespesialisering vil bli innkalt til samtale om fagvalg hos studiekoordinator. I tillegg gjennomfører rådgiverne våre interessetester i hver klasse.

Endelig fagvalg tas deretter, med frist 15.januar 2021.

Velkommen til orientering på Zoom tirsdag 24.november kl. 18.00.

https://us05web.zoom.us/j/86990110703?pwd=N2luRHpRZmMvMmJMMHNRMkZOVG5odz09   

 

Hvis dere må bruke passord er det: ZT2vgd

 

Valg av programfag

Hilsen

Sabine Hammari Skarstad

Studiekoordinator

PS: Hvis du har vært på tilsvarende orienteringsmøte før på Greveskogen, i Kunnskapsløftets tidsånd, skal du vite at du er hjertelig velkommen til nytt møte og en oppfriskning av informasjonen. Antageligvis har du da hørt alt sammen før.