no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

Skolehverdagen fremover


Publisert:

20.05.2020

Oppdatert:

10.02.2021 kl.10:29

Vi har gledet oss til gjenåpning av skolen. Frem til 5.juni blir det mange vurderingssituasjoner, men vi håper å kunne gjennomføre hyggelig avslutninger for alle våre elever.

Vi vet at mange av dere har gledet dere til å komme på skolen igjen, og at dere har lyst til å komme mer på skolen de siste ukene før sommerferien.

Forklaringen til hvorfor det ikke er lagt mer undervisning på skolen, er for det første at vi gjennomfører mange vurderingssituasjoner for å sikre alle standpunktkarakterer. Det er arealkrevende å ha vurderingssituasjoner med én meters mellomrom.

I tillegg til våre egne elevers vurderinger, gjennomfører vi privatisteksamen, både i Idrettsbygget og her på skolen. Det beslaglegger mye areal, samt at det fører til arbeid for renholdere nærmest døgnet rundt.

Lærere som har vurderinger med klassen sin kan ikke samtidig ha undervisning med sine egne elever. Dette får alle elever beskjed om av sin faglærer.

Elever som har vurderingssituasjon på skolen, skal ikke ha annen undervisning den samme dagen.

Enkelte yrkesfagsklasser har mer undervisning på huset enn det som fremkommer av planen dere har fått.

Dere vil få mer informasjon om avslutninger så fort avgjørelsen til gjennomføring er gjort. Følg med for mer og oppdatert informasjon på Its learning.