no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

Grevefestivalen


Publisert:

02.03.2020

Oppdatert:

10.02.2021 kl.10:29

Musikk, dans og dramalinja ved Greveskogen videregående skole fortsetter suksessen med en nesten to uker lang kulturfestival på Greveskogen. Første forestilling er 12.mars.

Tradisjonen tro kjører våre elever på musikk og drama i gang Grevefestivalen også i år. De får i år hjelp av revyelevene og innføringselevene som bidrar i forestillingen "Rett fra hjertet".

Fra 12.-21.mars blir det fullt kjør med ulike oppsetninger på Greveskogen. Vi kan tiby vår egen revygruppe som tar pulsen på ungdom og skolehverdagen, det blir klasisk teater fra 2MDA med oppsetningen "Den innbilt syke", det blir klassisk gitarkonsert i tillegg til Unplugged i restaurant Grevinnen og den flotte konsertopplevelsen Plugged i skolens aula. I tillegg setter avgangselevene i 3MDA i samarbeid med innføringselevene opp forestillingen "Rett fra hjertet" som omhandler disse elevenes ekte historier. Også 1MDA setter opp sin egen forestilling, barneteateret "En humlefiende".

Det skal også kåres en vinenr av tekstkonkurransen "Fra tekst til scene" og forestillingene til finalistene blir presentert.

Her er det med andre ord mye spennende å glede seg til. For billetter sjekk ut oversiktssiden til festivalen

VELKOMMEN!