no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

TV-produksjon på Greveskogen i uke 40


Publisert:

27.09.2021

Oppdatert:

27.09.2021 kl.15:00

Noen av våre elever er valgt ut til å være deltakere i opplysningsprogrammet SEXpertene som skal sendes på Discovery+. Opptak skjer på Greveskogen kommende uke.

Om programmet:

SEXpertene er et sexpositivt program, med hovedmålgruppe 15 – 25 år. I hvert program drar vi til en ny videregående skole, hvor tre deltagere påtar seg rollen som skolens SEXperter. I løpet av uken skal deltagerne lære alt som er verdt å vite om et spesifikt seksuelt tema. 

Ved ukens slutt arrangerer vi Den Store Sexdagen, hvor våre SEXperter skal videreformidle det de selv har lært til andre elever på skolen. 

Ambisjonen er å lage en informativ serie som kan være en ressurs for ungdom i dagens seksualiserte samfunn. 

Greveskogen får besøk av produksjonsselskapet 5.- 8. oktober.

De tre elevene som velges som programmets SEXperter er valgt ut i en egen castingprosess. 

 

Samtykke:

På Den Store Sexdagen kommer vi til å samle deler av skolens elever for å lytte til hva SEXpertene har å lære bort, og i denne situasjonen kan potensielt alle elever som er til stede bli filmet. Det vil også foregå noe filming i gangene tirsdag og fredag. Det kommer til å være tydelig skilting som forteller at "filming pågår" i de områdene produksjonsselskapet filmer. 

Om det er slik at du/dere ønsker å reservere din ungdom mot å delta på opptakene, må skolen få skriftlig beskjed innen mandag 4. oktober, kontaktperson Hilde Wold, hilde.wold@vtfk.no

Hører vi ikke noe fra deg/dere innen denne datoen anser vi det som et samtykke til å være med på opptakene.