no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

10-klassinger på besøk hele uka

Rådgiver Hallgeir Kihle ønsker velkommen. Foto: og tekst Kjersti Holm

Publisert:

01.12.2019

Oppdatert:

30.10.2022 kl.12:42

Hele uke 48 hadde vi besøk av 10-klassinger som  ønsket å kikke litt på skolen før de bestemmer seg for om de vil søke Nøtterøy vgs neste år.

Elevene hospiterer på skolen en hel dag, får omvisning, følger undervisningen i ordinære klasser, eller følger et eget undervisningsopplegg som gir dem et inntrykk av hvordan det er å gå på Nøtterøy vgs.

Torsdag var det mange elever fra Teigar ungomsskole på skolen og de som var så heldige å få fysikktime med Egil Hamnes fikk en leksjon i rakettforskning. Hvor høy er utgangsfarten og hvor høyt går raketten var oppgaven som skulle regnes ut før hele gjenget toget ut på plenen utenfor skolen for å teste med egen rakettoppskyting. To vellykkede oppskytinger ble det.

HVordan regne ut utgangshastighet og maksimal høyde for raketten. Egil forklarerSikkert kjempelett....  når man kan det.Dette får dere til.Alltid lurt å holde seg litt på avstand når det fyres av raketter.

En trio fra Teigar som koser seg med lunsj. Det er nyttig å få besøke noen skoler før de må bestemme seg for hva de skal søke synes de

Hospitantene har fått besøke kjemitimer der det f.eks har blitt laget hudkrem og leppepomade, og noen har også vært på besøk i språkfagene og i de ulike programfagene.

Elevene som besøkte Helse- og oppvekstfag fikk lage næringsrik smoothie, de målte blodsukker, konkurrerte i å stable sammen innvoller på riktig plass i øvelsestorsoen og jobbet i apoteket.

Klar til dyst. Oppskrift og ingredienser er klare.

En smoothie byr på mye næring; banan, yoghurt, juice og bær var hovedingrediensene

 Felles for alle postene på HO var at det var elever som stod for undervisningen, noe som både var spennende og lærerikt for elevene våre og de besøkende 10-klassingene.

Crisell, Sara og Kristina informerte om HO og lot hospitantene konkurrere i innvollsstabling

Apotekelevene kunne by på en quiz.Hospitantene fikk en innføring i reseptbelagte og reseptfrie medisiner og en konkurranse ble det ogsåElevene demonstrerte måling av blodsukker.....og de tøffeste fikk målt om de hadde spist nok til lunsj Fargerikt resultat av besøket hos Barne- og ungdomsarbeiderne

Tilsammen 315 hospitanter har vært innom oss denne uka. Takk for besøket alle sammen! Håper vi treffer igjen mange av dere neste høst.