no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

Litt om skolen

Nøtterøy VGS er en middels stor skole med ca. 600 elever og 90 ansatte. Skolen tilbyr utdanningsprogrammene studiespesialisering og Helse- og oppvekstfag.

Velkommen

Skolen ligger sentralt plassert på Borgheim, som er kommunesenteret på Nøtterøy.
Stedet er et kommunikasjonsknutepunkt med bussforbindelser i alle retninger,
enten man skal forflytte seg sydover til Tjøme og Hvasser, nordover til Tønsberg eller til
et eller annet sted i Nøtterøy kommune. Ellers ligger skolen landlig til med flott turterreng
og badeplass i nærheten, og ikke å forglemme: Nøtterøys flotte golfbane er nærmeste nabo.
De fleste av skolens elever kommer fra Nøtterøy og Tjøme.
Vi er selvsagt glade for at det stadig kommer flere elever fra nabokommunene, men uansett vil begrepet ”nærmiljøskole” være ganske dekkende.
Faktisk er det slik at de aller fleste av Nøtterøy- og Tjømeelevene som velger studiespesialisering, søker seg til NVS. Blant dem som velger helse- og oppvekstfag, tar vi neppe mye feil om vi antar at prosentandelen ligger tett opp mot 100.

Kantina

Kantina ligger rett innenfor hovedinngangen og har sitteplasser både ute og inne, piano for den som ønsker å bidra til god stemning og to bordtennisbord. Kantina tilbyr fersk, sunn og god mat. Du får kjøpt ciabatta og horn med diverse pålegg, enkle varmretter, frukt, nystekte kanelsnurrer, diverse kald og varm drikke mm. Det serveres også i perioder havregrøt på morgenen.

Kantina er åpen alle skoledager fra kl. 08:00-15:00

Teknisk sektor

Skolens to vaktmestere har kontor i underetasjen i samme korridor, men på motsatt side av kontoret.
Teknisk leder er Gent Andrè Olsen tlf: 33 35 10 09

Læringssenteret

Skolens læringssenter ligger ved inngang C. Læringssenteret var nytt i 2009 og inneholder både skolens bibliotek  og IKT-avdeling. Her er også lesesal, studierom og konferanserom. Mange hyggelige sitteplasser finner du også, og det er lov å nyte matpakken sin i lag med andre, eller i stillhet med en god bok. I skranken er det alltid noen som kan hjelpe deg, enten du trenger hjelp med å finne litteratur, filmer, bestille elevkort eller har spørsmål vedrørende PC´n din.

Du finner mer informasjon om Læringssenteret her. 

Publisert: 10.06.2020 Oppdatert: 26.08.2021 kl.15:54