no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

Bruk av munnbind for elever bosatt i Tønsberg og Færder kommune

Foto: Getty Images

Publisert:

12.10.2020

Oppdatert:

30.10.2022 kl.12:42

Smitten er på vei opp i Tønsberg kommune. Kommunens kriseledelse har i dag besluttet at de anbefaler bruk av munnbind på bussene som et tilleggstiltak der det er umulig å holde en meters avstand.

Det har vært beredskapsmøte hos Fylkesmannen i Vestfold og Telemark i dag 12. oktober, og i samråd med kommunene ble det besluttet at befolkningen i vår region må unngå kollektivtransport til og fra Oslo. Dersom du ikke kan holde en meters avstand på reiser til og fra Oslo anbefales bruk av munnbind. Se saken på Fylkesmannens hjemmeside.

Tønsberg kommunes kriseledelse har i dag besluttet at de anbefaler bruk av munnbind på bussene som et tilleggstiltak der det er umulig å holde en meters avstand. Se Tønsberg kommunes hjemmeside.   Færder kommune ser foreløpig ingen grunn til å innføre munnbind som tilleggstiltak for elever bosatt i Færder slik situasjonen er nå.

For elever ved NVS innebærer dette følgende:

  1. Elever og ansatte bør unngå kollektivtransport til og fra Oslo.
  2. Elever og ansatte bosatt i Tønsberg kommune anbefales bruk av munnbind på bussene til skolen som et tilleggstiltak der det er umulig å holde en meters avstand.
    Færder kommune anbefaler å bruke munnbind på kollektivtransport som går gjennom Tønsberg.

Elever og ansatte må som utgangspunkt selv sørge for munnbind.

Infofilm

Slik bruker du munnbind. Informasjonsfilm fra FHI