no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

Flott avslutning i Oseberg kulturhus

3HOS i Oseberg kulturhus under avslutningsseremonien Foto: og tekst Kjersti Holm

Publisert:

20.06.2019

Oppdatert:

30.10.2022 kl.12:42

Oseberg kulturhus var fylt til trengsel av stivpyntede avgangselever, stolte foreldre og ikke mindre stolte lærere under den høytidelige avslutningsseremonien 19. juni.

Studierektor Anne-Rigmor Stock Evje ønsket velkommen og bandt programmet sammen gjennom kvelden som var fylt av mye flott musikk, taler og utmerkelser.

Sen sensur i år gjorde at vitnemålene ikke ble ferdige i tide, med det ble delt ut en rose til alle samt gode klemmer og lykkeønskninger.
Det ble også delt ut frivillighetsattester til elever som i løpet av året har gjort en ekstra frivillig innsats både på- og utenom skolen.

Etter roseseremonien holdt lektor Renate Sølversen tale. Hun berømmet elevenes innsats og hadde mange gode råd for veien videre.
Russepresident Elias Martin Berg og elevrådsleder Eira Nybakk holdt tale fra elevene. De delte ut blomster til rektor Anita Eikeland Larsen som takk for hennes støtte i elevrådsarbeidet, og til rådgiver Hallgeir Kihle for hans innsats for russen med bl.a arrangering av russefrokost og russedåp.

Noen elever har gjort seg spesielt bemerket gjennom året, noen fordi de har stått på ekstra for de andre, noen for spesielt gode resultater og en for å ha klart seg gjennom hele videregående med 0 fravær! Alle fikk en utmerkelse av rektor og Hanna Hareide gikk hjem med et praktverk av Snorre som var premie for skolens desidert beste score på 5,9 i snitt. Tidenes beste resultat på apotekteknikk oppnådde Josefine Moe som dessverre ikke kunne være tilstede. 5,95 i snitt er imponerende.

Takk til Stage One Big Band med vokalist Anna Marie Nilsen, samt søstrene Sara og Linn McDonnell og Elias Eriksen som ga oss fantastisk musikk gjennom hele kvelden. De avsluttet med «So very hard to go» etter rektors avslutningsord og det ble mange klemmer og lykkeønskninger i foajéen etterpå. Nok et kull flotte elever er på vei ut i verden, og for oss som har fått bli kjent med dem gjennom flere år er det en følelse av både stolthet og litt vemod å se dem gå avgårde for siste gang. Lykke til videre alle sammen!

Utdeling av frivilllighetsattester til elever som har gjort en ekstra innsats.
Stage One Big Band med vokalist Anna Marie Nilsen
Studierektor Anne-Rigmor Stock Evje ønsker velkommen
3STA
3STB
3STC
3STD
3STE
3APT
Lektor Renate Sølversen holdt tale for elevene
Søstrene Sara og Linn MCDonnell
Elevrådsleder Eira Henden Nybakk og russepresident Elias Martin Berg
Skolens beste resultater på st stod disse fire for. Fra v. Sara Marie Nome, Sondre Andresen. Lukas Dalhaug og Hanna Hareide.
Disse tre ble hedret for sin innsats. Eira Henden Nybakk for å ha stått på for elevdemokratiet og det helsefremmende arbeidet ved skolen, Elias Martin Berg for å ha ledet russekullet vel igjennom russetiden og Mia Kaspara Engø Bjønness for å ha stått i spissen for "Krafttak mot kreft", russens egen innsamlingsaksjon.
Tre år uten en eneste time fravær. Det er imponerende, Kamilla Steen Pedersen!
Rektor takker for kvelden.
Vel blåst Marit Holm-Amundsen, Anne-rigmor Stock Evje, Renate Sølversen og Anita Eikeland Larsen
Fornøyde elever fra 3HOS
Lærer Marit Holm-Amundsen med elever fra 3STD
Lærer Silje Rasting og Mari Dittman Solheim med elever
Lærer Siri Veslesol Abel med apotekelev Nohr og familie.
Elever fra 3STB i finstasen.