no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

Innlevering av lærebøker

Husk å få med deg alt du har lånt når du skal levere. Sjekk skapet - og under senga Foto: Illustrasjonsbilde: GettyImages

Publisert:

04.06.2024

Oppdatert:

04.06.2024 kl.15:44

Nå nærmer det seg sommerferie og da må alt du har lånt fra biblioteket leveres tilbake. Alle klasser har fått utdelt en tid for det. Her finner du svar på alt du lurer på

Innlevering av lærebøker

  • Du får én tid for innlevering (se oversikt lenger ned), og da må du ha med alt som skal leveres inn. Husk at det foruten lærebøker også kan være andre bøker, filmer, hodetelefoner, ladere mm. som du har lånt.
  • Sjekk i skapet ditt - det skal uansett tømmes før ferien.
  • Lovsamlingen skal ikke leveres inn (vg2 og vg3)
  • Kjemi- og fysikktabeller skal leveres inn.
  • Fjern papirbokbind, blyantmerker eller klistrelapper. Plastbokbind kan være på
  • Ha alt du skal levere klart når du kommer til skranken

Har du spørsmål, kom til oss i skranken på Læringssenteret, send oss en e-post på lsnvs@vtfk.no eller ta kontakt på Teams (til Læringssenteret)

«Bøker eller annet materiell som ikke er levert innen siste skoledag, vil bli fakturert.»

Bokkontrakt Vestfold fylkeskommune

Sjekk når du skal levere, og møt opp presis!

Tidspunktet for når du skal møte står i tabellen nedenfor, på Teams og på skjermene. Ikke alle har innlevering i en fellestime så noter deg tidspunktet.

  • VG1 og VG2: Det er kun de som har fått innleveringstid som skal møte opp! Store klasser deles i to.

  • VG3 har to halve dager de kan komme og levere, og det er ikke satt av noe spesielt tidspunkt.

Bøkene leveres inn i skranken og du legger selv bøkene på plass i riktig bunke etter innlevering. Har du alt klart og møter presis går køen mye fortere. Det er bra for alle. Du får hjelp hele veien.

Her er oversikten over innleveringstidene:

Innleveringsplan-revidert-2.jpg

Bøker som er skadet, mistet eller forbyttet

Dersom bøkene dine er skadet, risikerer du å måtte erstatte dem. Normal slitasje godtas selvfølgelig, men skader som skyldes vann, kaffe eller andre fuktskader, flekker, understreking med tusj eller avrevne sider, vil du få regning på. Hvis du leverer inn en skadet bok, vil du få en kvittering på at den er levert inn til vurdering. Blir en skadet bok vurdert som ubrukelig, dvs. at den må kasseres og vi må anskaffe ny, må du erstatte den. Det er ulik pris på de forskjellige skolebøkene. En ny fysikkbok koster f.eks ca. kr. 1000,- og en norskbok ca. kr. 700,-Har du mistet boka, eller ikke levert den inn, vil du bli fakturert for det en tilsvarende ny bok koster. Det lønner seg å lete! Er du sikker på at du har levert inn en bok, men får beskjed om at du ikke har levert den, har du sannsynligvis i løpet av året byttet bok med en annen. Hvis denne andre ikke leverer inn boka, eller har skadet boka, er det du som låner som får fakturaen. (Det er for å unngå slike situasjoner at vi ber dere skrive navn i bøkene ved skolestart.)

Er du syk, bortreist eller på andre måter forhindret fra å levere?

I så fall må du passe på å få noen andre til å levere inn. Har du allikevel problemer med å få levert, må du ta kontakt slik at du får søkt om innlevering på spesielt grunnlag.

Hva skjer med PC-en?

Alt du trenger å vite finner du her