no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

NIP-klassen tilbake fra Dublin

NIP-klassen på utveksling med Adamstown Community College i Dublin.

Publisert:

22.12.2017

Oppdatert:

15.12.2022 kl.15:31

For fjerde år på rad har NIP-klassen vært på utveksling med Adamstown Community College i Dublin.

Elevene har bodd i vertsfamilier og fått oppleve å bli godt kjent med andre kulturer, og de har fått praktisert sin engelsk enda mer. Uka har også gitt elevene en mulighet til å se sin egen kultur med andre øyne.

I løpet av uka besøkte vi også St. Columba’s Boarding School hvor våre elever samarbeidet med elevene der om genmodifisert mat. Videre har vi vært på stand-up show og opplevd førjulstiden i Dublin. Vi har vært på dagstur til Nord-Irland hvor vi besøkte parlamentet, var på guidet tur og lærte både om historie og dagens situasjon, før vi avsluttet med et besøk på julemarkedet. Vi har også hatt en dag hvor vi lærte å spille tre irske sporter og fikk besøke Croke Park, Europas tredje største stadion.

 1STA er en herlig gjeng. Vi er imponerte over deres engasjement, deltagelse og positivitet. Nå gleder vi oss til å ønske våre irske venner velkomne i uke 6.

Bilder fra turen

NIP-klassen på utveksling med Adamstown Community College i Dublin.NIP-klassen på utveksling med Adamstown Community College i Dublin.NIP-klassen på utveksling med Adamstown Community College i Dublin.NIP-klassen på utveksling med Adamstown Community College i Dublin.NIP-klassen på utveksling med Adamstown Community College i Dublin.NIP-klassen på utveksling med Adamstown Community College i Dublin.NIP-klassen på utveksling med Adamstown Community College i Dublin.NIP-klassen på utveksling med Adamstown Community College i Dublin.NIP-klassen på utveksling med Adamstown Community College i Dublin.NIP-klassen på utveksling med Adamstown Community College i Dublin.NIP-klassen på utveksling med Adamstown Community College i Dublin.NIP-klassen på utveksling med Adamstown Community College i Dublin.