no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

Breddeidrett - nytt programfagtilbud!


Publisert:

04.01.2019

Oppdatert:

30.10.2022 kl.12:42

Liker du en variert skoledag og er opptatt av å holde deg i form? Nå kan du velge breddeidrett allerede fra Vg1 på Nøtterøy VGS.

Timene blir lagt utenom kroppsøvingstimene slik at du får mye aktivitet på skolen. Vi satser på idretter som bl.a. golf, friidrett, svømming, bordtennis, freesbee, ski, fotball og dans m.m. Det blir ulike lærere involvert i faget innenfor de ulike idrettene slik at undervisningen holder et så høyt nivå som mulig. Dette faget krever ikke at du er topptrent eller driver en sport aktivt, men at du er motivert for å bevege deg, holde deg i form, og lære deg grunnleggende ferdigheter i ulike idretter og aktiviteter. Her kan du lese mer om kompetansemålene.
Vi legger ikke opp til kostbare turer eller dyrt spesialutstyr.

Velger du breddeidrett får du fem ekstra undervisningstimer i Vg1, noe som gjør at du kan velge bort et programfag i Vg3 hvis du ønsker det. Mange synes dette er en fordel pga flere eksamener det året.

Ta gjerne kontakt med studierektor Arild Nordahl Johnsen på mob 48004525 eller arildj@vfk.no hvis det er noe du lurer på.

Les mer om breddeidrett her

Les artikkelen Tønsberg Blad skrev om faget 10.01.2019