no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

Prisdryss for entreprenørskapselevene

Fram Innovasjon UB stakk av med den gjeveste prisen: Beste ungdomsbedrift i Vestfold og Telemark Foto: Birgit K. Storhaug

Publisert:

24.03.2021

Oppdatert:

30.10.2022 kl.12:42

Tirsdag 23. mars var det finale i fylkesmesterskapet i Ungdomsbedrifter

I år foregikk finalen naturlig nok digitalt og entreprenørskapsklassen var samlet i kantina og fulgte finalen på storskjerm. Etter noen spennende timer viste det seg at skolen også i år kunne hanke inn mange gjeve priser.

Fram innovasjon UB stakk avgårde med hele 4 priser, og vant den gjeveste: "Beste ungdomsbedrift i Vestfold og Telemark", i tillegg til 1. plass i konkurransen "Beste Innovasjon", "Beste forretningsplan" og en fortjent 2. plass i konkurransen "Beste samarbeid med næringslivet". 4 gullbilletter til NM for deres innovative båtfortøyningsmekanisme Framstikk!

iRead UB (bildet over) kom på 2. plass i konkurransen Beste ungdomsbedrift og sikret seg dermed en gullbillett til NM med sitt leseverktøy for å bedre leseferdigheter hos barn.

SafeCharge UB (bildet over) sikret seg to 2. plasser i konkurransen "Beste innovasjon og bærekraftprisen", og dermed 2 gullbilletter til NM med sin lademekanisme som skal hindre overoppheting av mobiler under lading og forhindre branntilløp!

Gratulerer til prisvinnerne og gratulerer med flott innsats til alle bedriftene!

Her kan du se en presentasjon av hele klassens ungdomsbedrifter og deres ideer.

    Les mer om Ungt Entreprenørskap her 

Øyene+ 24.03.21:    Daniel og Sindre til topps med ny ide - gjør fortøyning av båt enklere