no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

Prisdryss og gullbillett for gründere

Ungdomsbedriften ATAVA vant gullbilletten til NM i ungdomsbedrift

Publisert:

11.03.2020

Oppdatert:

30.10.2022 kl.12:42

Nøtterøy VGS deltok tirsdag 10. mars på fylkesmessen i Ungdomsbedrift. Det ble en fin messe hvor elevene fikk vist frem det de har jobbet med hittil i skoleåret.

Alle bedriftene som deltok, hadde minst en nominasjon (topp 5) i en konkurransekategori.
I tillegg vant Swiftvolt UB førstepremie for beste regnskap, og var nominert som topp 5 i flere ulike konkurransekategorier. Gruppa har jobbet bra i hele år, har laget en fin stand, hatt fokus på kundeservice og har hatt god kontroll på økonomien i ungdomsbedriften. De har også fått produsert en prototype for sin idé – design-skjøteeledning.

Les mer under bildene

Med like T-skjorter og gjennomført stand sikret ATAVA seg andreplassen i kategorien Beste utstilling. Swiftvolt vant førsteplass for Beste regnskap.

Bedriften Nordic time UB på sin fine stand. Thomas fra bedriften Keeping Up With The Future holder sin presentasjon. Swiftvolt med beviset på at de vant Beste regnskap

ATAVA UB var ungdomsbedriften som imponerte flest av de ulike juryene med sitt ladedeksel til elbiler. De har i tillegg til å ha en god idé, vært flinke til å utnytte- og kontakte nettverk, jobbet målrettet og har et godt samarbeid på gruppa.
Med visjonen «problemfri lading til alle årstider», en gjennomført stand og utstilling, en proff prototype, en godt skrevet forretningsplan og god og tydelig kommunikasjon både på stand og i pitchesituasjon, fikk de 2. plass i Beste utstilling, 2. plass i Beste Ungdomsbedrift og 1. plass i Beste innovative produkt, noe som ga dem gullbillett til NM i Ungdomsbedrift.

Gratulerer så mye til alle for vel gjennomført messe!