no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

Oppstart etter koronastengt skole


Publisert:

08.05.2020

Oppdatert:

10.02.2021 kl.10:29

Etter regjeringens bestemmelse om gjenåpning av de videregående skolene fra neste uke vil også Greveskogen starte opp igjen med undervisning på skolen. Fra tirsdag 12. mai vil det være undervisning for alle trinn fysisk på skolen.

Vi gleder oss til å være sammen med dere igjen. I den kommende tiden har vi en viktig oppgave i å gjøre så godt vi kan for å begrense videre spredning av Covid-19. Det gjør vi gjennom tre hovedtiltak:

  1. Syke personer skal ikke være på skolen
  2. Vi holder god hygiene 
  3. Redusert kontakthyppighet mellom personer

Mandag 11.mai vil kontaktlærere innkalle elevene sine til Teamsmøter og sikre at alle elevene har en felles forståelse av vår lokale smittevernveileder. Hovedpunktene der er knyttet til hygiene, avstandsregler, sykdom, fravær og renhold. Vi ønsker at alle skal føle seg trygge, og oppfordrer derfor sterkt til lojalitet til planen vår og reglene som blir presentert.

Vi fortsetter med å følge timeplanen, og fra tirsdag 12.mai kl. 08.00 vil klasser på studieforberedende bli delt i to grupper (eks. 1STA1 og 1STA2). Den ene gruppen møter fysisk på skolen, den andre følger undervisningen på Teams. Så bytter dere neste dag. Kontaktlærer sender dere konkret plan med oversikt over gruppeinndeling og oppmøte. For elever på YF, vil all opplæring foregå på skolen iht. timeplan. Fagdag onsdag 13.mai går som planlagt. Alle som har fagdag skal møte på skolen. Fredag 15.mai er det da undervisning etter timeplanen. Fra uke 21 og ut skoleåret vil det komme en utarbeidet og detaljert plan for undervisning og vurderingssituasjoner.

Vår lokale smittevernveileder

Praktisk informasjon

Alle busser går som normalt, men husk 1-meters regelen. Likevel: Kom helst til fots, med sykkel eller privat skyss, da det fortsatt oppfordres til å unngå kollektiv transport. Parkering på skolen er gratis for elever og ansatte tom. 31/7-20.

  • Bruk den inngangsdøren som ligger nærmest klasserommet du skal til.
  • Respekter tidspunkt for undervisning, pause og rom iht. timeplan.
  • Ny organisering av pultene i klasserommet - det skal være minimum én meter avstand. Ikke flytt pulter sammen.
  • Sabotasje av smittevernsreglene blir ansett som brudd på atferdsreglementet.
  • Husk at renholderne gjør en kjempejobb med smittevern. Bidra derfor med å rydde ditt eget søppel.

Frisk eller syk?

Det er viktig at du leser smittevernveilederen, og her vil du finne all informasjon du trenger for å vurdere om du skal på skolen eller holde deg hjemme. Veilederen gir også informasjon om hva du skal gjøre dersom du blir syk mens du er på skolen.

Ut skoleåret skal fortsatt elever som har fravær av helsegrunner, slippe å gå til fastlegen for å få dokumentert fraværet. De elevene som ikke fysisk møter til undervisning skal følges opp på samme måte som de elevene som uteblir til digital opplæring via TEAMS.