no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

Avslutning for avgangselevene på Arbeidslivstrening

9 elever på rekke ute på plenen
Foto: Sissel Flo Nilsen

Publisert:

15.06.2023

Oppdatert:

15.06.2023 kl.13:38

Det er sommer, det er varmt og solen skinner fra knallblå himmel. Inn døra til den svale kantina strømmer det på med spente elever som nå er ferdige med videregående. I dag har de med seg sine foresatte som kanskje er like spente, og i alle fall stolte.

Det er en koselig stemning rundt de pent pyntede bordene. Men det er også litt høytidelig. Derfor flagger skolen for elevene sine i dag. Avdelingsleder Elisabeth Meier Johansen er her, og alle lærerne og rektor. Alle skal holde tale.

-Vi på Melsom er veldig stolte av det dere har fått til og vi vet at dere alle sammen vil klare dere fint inn i voksenlivet. Elisabeth legger vekt på nettopp dette i talen sin, -alt dette de har lært og mestret og som de nå skal bruke ute i yrkes- og voksenlivet.

Rektor snakket blant annet om hvor viktig den enkeltes utvikling har vært og hvor stor pris han har satt på det å møte elevene i situasjoner der de har utført ulike arbeidsoppgaver rundt om på skolen, og kunne slå av en prat.

Kontaktlærerne holdt tale til hver enkelt av elevene sine. De var personlige og fylt med støtte og kjærlighet. De trakk fram de gode egenskapene til elevene, som de fikk råd om å holde fast ved videre i livet. Små historier om artige hendelser i klasserommet eller på tur, var det også plass til. Talene bar preg av at lærere og elever har et nært og godt forhold på denne avdelingen.

Før kompetansebevisene ble delt ut sammen med en rose, ble det servert deilige kaker som også noen av elevene har vært med på å bake.

Alle vi på Melsom ønsker hver og en av dere en riktig god sommer og lykke til videre i livet!

Bilder

Dame snakkerDame står og holder tale for en forsamling som sitter rundt flere bord inneLærer holder tale tilelev som ser på hamLærer holder tale til elevMennesker rundt et bordLærer holder tale til elevLyttende elevSjokoladekake pyntet med jordbær og blåbær Lærere, rektor og elev med konvolutt og rose i håndenGruppebilde på plenen med alle elevene, lærerne deres og rektor