no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

Minnerik avslutning for Aht-elevene

Traktor med henger, pyntet med ballonger og flagg, i kortesje med elever og lærere.
Stolte elever kjørte kortesje gjennom skoletunet. Foto: Elisabeth Meier Johansen og Geir Inge Solberg

Publisert:

18.06.2021

Oppdatert:

30.01.2023 kl.12:48

Det var god stemning blant elevene på Aht da de hadde siste skoledag i går.

Noen tok «bare» sommerferie, mens andre hadde sin siste dag på Melsom vgs.

Gruppebilde av avgangselever med kontaktlærere, på trappa

Dagen startet med at avgangselevene samlet seg i kantina sammen med kontaktlærerne sine. Studierektor Linda Isolde Hiis ønsket alle velkommen, og rektor Roar Jenshagen holdt en varm og hyggelig tale til de 16 avgangselevene. Alle har noe å gå til etter sommerferien. Noen går ut i lærekandidat-løpet mens andre skal gå på folkehøyskole.

Kontaktlærerne delte ut kompetansebevis og overrakte en rose til elevene. De hadde også en personlig hilsen til hver enkelt elev.

En av elevene, Stian Semb Wilhelmsen, holdt en rørende tale til sin kontaktlærer, Ditlev Sørensen.

Elev holder tale i kantina

Til slutt var det avdelingsleder Elisabeth Meier Johansen som hadde noen gode ord på veien og ønsket alle lykke til videre.

Etterpå var det felles grilling med alle klassene. Nytt av året, var traktorkortesjen som var pyntet med ballonger og flagg. Elever var sjåfører mens resten av elevene og alle lærerne satt i passasjerhengere etter traktorene. De kjørte en rundtur på området, vinket og ønsket god sommer til dem de møtte på sin vei. Kan hende dette blir en ny tradisjon. Elever og lærere frydet seg og opptoget skapte glede blant tilskuerne.

Lærere og elever i henger trukket av en traktorTraktorkortesje

Den innholdsrike dagen ble avsluttet med klassevise samlinger der kontaktlærerne viste bilder fra aktiviteter gjennom skoleåret.

Riktig god sommer og lykke til videre til alle dere som nå var ferdige. Og god sommer også til dere som vi gleder oss til å se igjen i august.