no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

-Jeg har hørt at dere er gode!

Jan Tore Sanner holder tale, elever lytter
-Dere er gode på overgangen mellom ungdomsskole og videregående skole, sa statsråden i talen sin. Foto: Sissel Flo Nilsen

Publisert:

23.08.2019

Oppdatert:

30.01.2023 kl.15:38

Dette var grunnen til at Kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner besøkte skolen vår i går.

Han ble mottatt i læringssenteret av fylkesordfører Rune Hogsnes, fylkesrådmann Øyvind Sørensen, assisterende utdanningsdirektør Hans Kristian Voje og rektor Roar Jenshagen i følge med mange lærere og elever.

Hogsnes åpnet med å ønske gjestene velkommen og fikk samtidig lagt inn et godt ord om skolen som han selv har vært elev ved i 3 år. Både rektor og lærere ble glad da Sanner innledet med å si at han hadde hørt at skolen vår er spesielt gode på å ta imot 1.-klassingene. Han påpekte hvor viktig overgangen mellom ungdomsskole og videregående er. -At det å føle seg trygg, står sentralt.

Det var stolte elever på avdeling for Arbeidslivstrening som etter velkomsttalene skulle vise fram noe av skolehverdagen sin. Statsråden fulgte interessert med på at elevene kløvde og pakket ved, og han så veldig fornøyd ut da han fikk være med en runde i traktoren sammen med en av elevene.

I stallen fikk følget hilse på noen av hestene som fikk stell, før de gikk videre til ridehallen der toppidrettelever hadde sprangundervisning. Her sto to elever klar til å låne bort dyrene sine til Sanner og Hogsnes. Begge tok utfordringen, satte på hjelmen og fikk en minneverdig ridetur i manesjen.

Bilde av rektor som holder tale, Sanner og elever lytterSanner snakker med elever.statsråden og fylkesordføreren snakker med elev og lærer.Sanner og Jenshagen får hilse på en av hestene.Ryttere til hest og alle gjesteneSanner rir på en hest.Hogsnes på hest