no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

Drømmer, lidenskap, livsgnist og talent

Elever og foresatte forsyner seg med kakestykker fra et langt kakebord med masse kaker
Det ble sagt mange fine og kloke ord på årets avslutning. Og kakene var som vanlig like gode som fristende. Foto: Sissel Flo Nilsen

Av:

Sissel FLo Nilsen

Publisert:

21.06.2019

Oppdatert:

30.01.2023 kl.15:40

-kan føre dere dit dere ønsker. Rektor oppfordrer årets avgangskull til å utfordre seg selv, - til å ta steget.

De ser egentlig ganske klare ut til å etterfølge rektors råd, der de sitter i finstasen i skolens spisesal og storstue. Noen sitter sammen med sine foresatte, mens andre har gruppert seg til et siste farvel med en klassekamerat eller samboer fra elevboligen. Det er mange minner å dele. Mange gode venner som skal skilles for et tidsrom mange ikke har oversikt over hvor langt kan bli.  

Men de ser altså klare ut, der de sitter og lytter til rektors tale. For siste gang lytter de til en av skolens ansatte. Han uttrykker stolthet og takknemlighet både overfor elevene, lærerne deres og resten av de ansatte ved skolen som har vært gode støttepersoner gjennom disse tre årene.
Gode råd på veien til å ta steget ut i verden får de også. Han sier: -Å lære et fag gir kunnskap, mestringsfølelse, selvfølelse, mot og retning. Og som alltid minner han elevene på at det aller viktigste tross alt, er å ta vare på hverandre. Både familie og venner.

Kontaktlærerne holder morsomme, tankevekkende og varme taler til elevene sine og deler ut vitnemålene. Arrangementet avsluttes med deilige kaker, kaffe og brus før elevene gjør det de forhåpentligvis er klare for, med sine drømmer, lidenskap, livsgnist og talent. De tar steget ut i verden.

Hele skolen takker for tre fine år. Lykke til videre!

Elever og foresatte på avslutning i spisesalen.Rektor holder taleRektor og eleven med de beste resultatene.Kontaktlærer holder tale for 3NALærer holder tale for 3STLærer holder tale for 3MKElev mottar vitnemålet sitt.Kontaktlærer gir klem til elev.Studierektor leser diktLærer spiller gitarElev mottar vitnemålet sitt.Klassebilde