no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

Fin avslutning for våre vg3 og vg4-elever

Tirsdag heiste vi flagget for våre avgangselever på medier og kommunikasjon, studiespesialisering med toppidrett hest og påbyggsklassen. Det var duket for en tradisjonell, høytidelig avslutning.
Elever inne
Foto: Sissel Flo Nilsen

Noen skulle denne dagen ta avskjed med klassekamerater, trenere og lærere mens andre, de som har bodd på internatet, skulle i tillegg skilles fra nære og viktige samboere gjennom tre år. Men fremfor alt, var det en feiring av at de var ferdige med 13 års skolegang.

Rammene rundt det hele, skulle vært på den fine plassen mellom skolebygningene. Sol og varme var som vanlig bestilt, men når tiden nærmet seg, høljet det ned. Korpset vårt fra Stokke måtte ønske velkommen med sine fine marsjer, innendørs. Det ble trangere enn vanlig, men musikken var like fin. Takk til dere!

Rektor holdt en avskjedstale til elevene der han skrøt av hvor fint samarbeidet med russen hadde vært og over de tillitsvalgtes engasjement. Han takket dem for det gode arbeidet, og ga også noen gode råd på veien, nå som de skal åpne en ny dør i livet og finne sin egen vei.

-Stå opp for demokratiet, det frie ord, likeverdet, og sett toleranse høyt. Men kanskje aller viktigst; Bygg livet deres fra kjærlighet! Da vil dere stå stødig – med et godt fundament.

Et godt fundament har også kontaktlærerne bidratt til. Tradisjonen tro, holdt de fine taler til elevene sine, som inneholdt både humor, litt alvor og lykkeønskninger på veien.

Elevrådsleder Ellen Lundstein holdt en rørende takketale til medelever og ansatte. Hun ga uttrykk for at det skal bli rart å ikke være elev her lengre. Det har vært helt spesielt å flytte hjemmefra som 16.-åring sammen med hesten sin, og både bo og gå på skole her på Melsom i tre hele år.

Før vi kunne kose oss med vår egen kantines herlige kaker, ble vi underholdt av Terrablue Voices. De hadde valgt ut sanger som passet perfekt for anledningen. Takk for vakker sang!

Vi ønsker alle avgangselever lykke til videre, med et ønske om en riktig god sommer!

Bilder

_DSC45521500SoMe.jpg

_DSC45591500SoMe.jpg

_DSC45661500SoMe.jpg

_DSC45891500SoMe.jpg

_DSC46281500SoMe.jpg

_DSC46441500SoMe.jpg

_DSC46581500SoMe.jpg

 

_DSC4609SoMe.jpg

_DSC4596SoMe.jpg

Publisert: 20.06.2024 Oppdatert: 20.06.2024 kl.14:39