no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

Fokuser på mulighetene

Bunadkledde elever på plenen foran skolen
Korpset Vårt fra Stokke, spilte for elevene og foresatte før arrangementet. Foto: Sissel Flo Nilsen og Øivind Bratli

Publisert:

22.06.2018

Oppdatert:

06.06.2023 kl.08:52

Rektor Roar Jenshagen hadde mange gode ord og råd til elevene ved årets avslutningsarrangement for Vg3.

Jeg er bra nok!

Det var en tydelig stolt rektor som holdt tale til elevene. Han tok opp hvor viktig det er å fokusere på mulighetene og tenke at «jeg er bra nok», når de nå er ferdig med videregående skole og blir oppfattet som voksne.

Godt engasjement

Rektor la vekt på hvor viktig det er å gjøre noe for andre. -Jeg er stolt over deres engasjement og pengeinnsamlingen til skolens prosjekt i Peru - og til innsamlingen til Kreftsaken.  Han takket også russepresidenten og elevrådslederen for det gode arbeidet de har gjort gjennom skoleåret.

Vennskap for livet

Mange av avgangselevene kommer fra andre steder i landet og har bodd på skolens studenthjem i 3 år. Til disse hadde han blant annet følgende å si. –Skolen har vært deres hjem, klassekameratene har vært som søsken og de som jobber på internatet har kanskje vært litt mødre. Jeg håper dere har hatt 3 fine år og at dere har knyttet vennskap for livet. Han takket foresatte for det gode samarbeidet gjennom disse årene.

Rektor avsluttet med å minne alle på at: -Det mest verdifulle i livet handler om de menneskene dere har rundt dere, familie og venner. Jeg ønsker hver enkelt av dere, lykke til videre!

Bilder fra avslutningen

Rektor holder tale

Både elever og lærere holdt rørende taler. Kunstnerisk innslag med musikk og diktlesning, og kaker var de siste postene på programmet før elevene tok farvel med hverandre, lærerne og skolen.

Lærer og elever

Lærer og elever

Elev holder tale

Rune spiller gitar

Elever forsyner seg med kake

Elev og lærere og Rektor

Lærer gir en elev en klem

gruppebilde

gruppebilde