no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

Hilsen til elever og foresatte

Portrett av rektor og bilde av julekule

Publisert:

18.12.2020

Oppdatert:

30.01.2023 kl.13:41

Kjære elever og foresatte!

Året vi nå legger bak oss har vært helt spesielt. Koronapandemien har preget vår skolehverdag. På Melsom vgs. har vi vært heldige å unngått smitte og alvorlig sykdom. Jeg vil gjerne takke hver og en av skolens elever og alle foresatte for deres bidrag til godt smittevern. Jeg vil også takke dere for utvist fleksibilitet, forståelse og tålmodighet. I begynnelsen av 2021 må vi fortsatt stå sammen for å unngå smitte. Vaksinen er på vei, men inntil den er kommet ut til hele befolkningen må vi holde god avstand, ha god håndhygiene og være hjemme ved symptomer på sykdom.   

Nå står julehøytiden for dør, og vi skal markere høytiden sammen med familie og de vi er nære. Det viktigste i jula er ikke at de som har mye skal få mer. Gaver i tid og kjærlighet er de viktigste ingrediensene i en god jul. Julen er for alltid; ikke bare for en dag, for det å elske, dele og gi kan ikke settes vekk som bjeller, lys og glitter i en eske på ei hylle. Det gode du gjør for andre kan sette varige spor. Ikke alle har noen å være sammen med; ikke alle gleder seg til å markere høytiden. Men julens budskap er godt.
Dette er julens budskap: Vi er aldri alene.

Jeg ønsker hver og en av dere en fredelig jul og alt godt for det nye året. Ta vare på hverandre og så møtes vi igjen mandag 4. januar.

Rektor