no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

Flott demonstrasjon av hestetilbudet

Ryttere til hest i ridehall
Sprangelevene får instruksjon av trener Solveig Fotland Newermann Foto: Sissel Flo Nilsen

Av:

Sissel Flo Nilsen

Publisert:

24.01.2023

Oppdatert:

24.01.2023 kl.14:49

Sist lørdag inviterte vi mulige søkere med hesteinteresse, til informasjon om og demonstrasjon av hestetilbudet vårt.

Publikum fikk blant annet se på undervisning i sprangridning. Solveig Fotland Newermann, spranglærer for Vg1 og Vg2 toppidrett hest, hadde en time med Vg2-elevene våre. Terje Olsen-Nalum, som er ansvarlig for hesteanlegget vårt, er profesjonell banebygger og sto for dagens bane som var en passe utfordring for elevene våre.

Dressurlærer Stine Gøtesen hadde ikke anledning til å være her denne dagen, men dressurelevene på toppidrett hest tok saken i egne hender og viste noe av det de jobber med i timene sine.
De snakket også om miljøet og hvor godt de trives. Svarte på hvordan man får fraktet hesten til stevner og hvilke regler det er for oppstalling og foring. Hvordan det er å flytte hjemmefra når man er 16 år og hvordan de organiserer mat i helgene. De kunne også fortelle at de stiller opp for hverandre. Er det noen som er syk, eller vil reise hjem en helg, er det alltid noen som tar på seg å ta seg av hesten deres.

Bakketrener Sigrun Sætrevik, avdelingsleder Inger Johanne F Klausen og rektor Roar Jenshagen snakket med alle som kom og tilbød omvisning i skolebygget, hesteanlegget og internatet i tillegg til å servere pølser, saft og kaffe. Elevene bidro også med omvisning og fortalte ivrig om livet på internatet, i stallen og på skolen.
Det var skikkelig god stemning og det må vi takke både elevene, de ansatte og publikum for.

Hvis du er en av de som ikke hadde anledning til å komme, kan du når som helst ta kontakt med skolen for å få svar på det du lurer på.

AneBergFredriksen_DSC04381500.jpgIngridSteen_DSC03871500.jpgLinneaRübnerJonsrud_DSC02531500.jpgNoraØenTørrisplass_DSC01431500.jpgTinaÅrthun_DSC01861500.jpgVildeMargretheRygg-Heller_DSC04101500.jpg