no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

Hyggelig besøk av vår nye fylkesdirektør

Fylkesdirektøren i fjøset
I fjøset fikk direktøren, som selv har vært bonde, høre blant annet om moderne fjøsdrift. Foto: Sissel Flo Nilsen

Av:

Sissel Flo Nilsen

Publisert:

06.09.2021

Oppdatert:

16.09.2021 kl.13:38

Vår nytilsatte fylkesdirektør Arve Semb Christophersen, har startet sin ferd rundt i fylket for å bli kjent med de ulike enhetene, og denne uken sto blant andre Melsom vgs for tur.

Her ble han mottatt av skolens ledelse og invitert til informasjon om skolen og programområdene våre, og lunsj i den staselige storstua vår, Biksen.

Det var en svært interessert fylkesdirektør som ble vist rundt, både i skolebygget og resten av den store eiendommen vår. Han har vært rektor ved det som tidligere het Holt landbrukskole i Tvedestrand, er landbruksutdannet og har drevet gård selv, så han kunne dele landbrukserfaring med både forpaktere, rektor og studierektorer ved skolen vår.

Med seg hadde han også direktør for opplæring og folkehelse, Helge Galdal. I fjøset møtte de våre dyktige og engasjerte forpaktere som stolt fortalte om blant annet moderne fjøsdrift. Videre gikk veien til stallen og ridehallen der de fikk se litt av rideundervisningen til programområdet toppidrett hest.

Direktøren har en plan om å rekke og besøke alle de videregående skolene i fylket før nyttår.

Alle besøkende og vertskap i fjøset
Fra venstre: Driftssjef Ole Vetrhus, direktør for opplæring og folkehelse Helge Galdal, forpakter Mikael Wabø, fylkesdirektør Arve Semb Christophersen, forpakter Bjørn Dybo Breivik, rektor Roar Jenshagen og studierektor Linda I Hiis.
Helge Galdal fotograferer kyr i fjøset
Det var en engasjert fylkesledelse som besøkte oss. På bildet: Helge Galdal.
Skolens ledelse poserer sammen med en av våre elever og hesten hennes, samt fylkeslederne
I stallen slo de besøkende av en prat med en av våre toppidrettelever, Adele Kamsvåg i 2STA. Fra venstre: studierektor Hans Christian Thorbjørnsen, Ole Vetrhus(bak), Helge Galdal, Linda I Hiis, Adele Kamsvåg, Roar Jenshagen, Arve Semb Christophersen og studierektor Inger Johanne F Klausen.