no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

Ida vant stipend til førerkort

Elev holder en stor utgave av et gavekort. Rundt, står rektor og leder for samferdselsutvalget.
Premien ble delt ut under årets juleavslutning. En stolt rektor Roar Jenshagen poserer her sammen med prisvinner Ida Ariane Karlsen Dyrø og lederen for samferdselsutvalget i Vestfold fylkeskommune, Hans Hilding Hønsvall. Foto: Sissel Flo Nilsen

Publisert:

20.12.2019

Oppdatert:

30.01.2023 kl.14:23

En overrasket Ida Ariane Karlsen Dyrø mottok i dag et stipend på 15.000 kroner fra Trygg Trafikk.

4 skoler i Vestfold har i høst deltatt i en landsdekkende konkurranse mellom videregående skoler, hvor de gjennom 3 uker har samlet poeng ved å levere oppdrag angående trafikksikkerhet på nett. Konkurransen heter #ErDuSikker og i alt var det 31 skoler som deltok. Melsom vgs på en 9. plass. Hans Hilding Hønsvall, leder for samferdselsutvalget i Vestfold fylkeskommune, sto for utdelingen. Han mener vi skal være stolte over 9.-plassen. Den skolen med flest poeng, Askim vgs vant en konsert med Staysman og Lazz.

 

Alle elevene innad i samme fylke konkurrerte også om stipendet på 15.000 kroner som er øremerket ett av følgende: Førerkort, sykkel eller reise. Vinneren har vært klar lenge, men vi har greid å holde det hemmelig for å kunne overraske henne på juleavslutningen. En glad Ida kan avsløre at hun vil bruke pengene på førerkort.

 

Vi gratulerer Ida med premien og alle elevene med en god plassering i landssammenheng. Trafikksikkerhet er et tema som bidrar til å redde liv, så vi er stolte over elevenes engasjement.