no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

Koselig juleavslutning med grøt

Mange mennesker sitter på stoler rundt mange bord i et stort rom
Elevrådsleder Ellen holdt en koselig tale til alle. Foto: Sissel Flo Nilsen

Av:

Sissel Flo Nilsen

Publisert:

20.12.2023

Oppdatert:

20.12.2023 kl.15:54

Vi er i uke femtien, noe som forteller oss at juleferien nærmer seg veldig, og at tradisjoner skal gjennomføres som tradisjoner bør.

Akkurat som de pleier, så koker kantinepersonalet grøt til alle elever og ansatte. 80 liter (!) grøt lager de, og slenger to mandler oppi. To mandler i 80 liter grøt er som å lete etter nåla høystakken, men for alle de grøtsultne i kantina i dag var det ingen problem. Det kom raskt to hender i været som gledet seg til premien. Det var rektor Roar og elev Elise i 1sta som ble de heldige til å vinne en marsipangris hver i år.

Men før alt dette, har det blitt pyntet i kantina. Det sitter mus på noen stubber, dompapper på en gren og juletreet skinner der borte ved døra. Alt dette for å skape en koselig, julete atmosfære for oss.

I talen sin snakket rektor om at selv om mye ser mørkt ut nå, så er det viktig å legge merke til det som er lyst.

- men mest lys i mørket får vi kanskje ved å hjelpe hverandre – ta hensyn til hverandre - vise omsorg, trøste og ved å ta vare på hverandre.

Han ønsket alle en god jul og et positivt nytt år.   

Elevrådsleder Ellen i 3sta, holdt også en tale der hun ønsket at alle fikk en fin julefeiring.

Etter grøten og de fine ordene, sang vi noen fine julesanger, småpratet og tok inn den hyggelige stemningen som alltid kommer. Hvert år kommer den. Det er det som er så fint med tradisjoner. Takk for det!