no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

Sølv til Solveig

Tre kvinnelige ryttere med medaljene sine og rosebuketter
Fra venstre: Solveig F Newermann, Mathilde K Kalland og Martine M Dyngeland Foto: Gro Anita Dahl

Publisert:

22.11.2022

Oppdatert:

22.11.2022 kl.15:00

I helgen ble det arrangert INM sprang senior i Grenland. Finalerunden ble en spennende opplevelse. Spesielt fordi spranglæreren vår og daglig leder av Stall T, Solveig Fotland Newermann deltok.

Etter 1. avdeling på lørdag, var det bare 9 som kvalifiserte seg videre for finalerunden, med 0 riv. Blant disse var altså Solveig, som etter denne 1.-avdelingen i 1,40 meter, kom på 6. plass.

På søndag var det klart for 2.-avdeling og 1,45 meter for finalistene. Her var det bare 3 som hadde 0 riv. Solveig var igjen en av dem og krabbet opp til en 2. plass med en god tid.

I 2. finalerunde på søndag, var det bare gullvinner og hjemmebanerytter Mathilde Kristine Kalland, som hadde 0 riv. Det ble en spennende omhopping mellom Signe Skei fra Steinkjer rideklubb, Martine M Dyngeland fra Nannestad rideklubb og vår egen Solveig. Signe red først og feilfritt, men havnet til slutt på 4. plass. Martine fikk 0 riv og ventet spent på Solveig som skulle ri sist. Solveig fikk også 0 riv og holdt i tillegg hodet kaldt og red inn til en sølvmedalje med ett sekunds margin.

Gratulerer med sølvmedaljen, til Solveig og hennes Ballerina!1.jpg