no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

Takk for bidraget under sprangstevnet!

Rytter til hest hopper over hinder
En av elevene som deltok på stevnet, Sigrid Øyre i 1STA. Foto: Sissel Flo Nilsen

Publisert:

19.11.2018

Oppdatert:

06.06.2023 kl.08:57

Fra torsdag til og med søndag arrangerte Melsom og Jarlsberg Hestesportsklubb det største innendørsstevnet som noen gang er arrangert på Melsom.

Det var nesten 800 startende de fire dagene fordelt på mange ulike klasser. Lørdag og søndag gikk innendørs NM i sprang for juniorer av stabelen og finalen i grand prix for seniorer ble gjennomført på lørdag.

Generalsekretæren i Norsk Rytterforbund er svært fornøyd med avviklingen og Melsom som stevnested. Hun kunne ikke få fullrost nok den innsatsen våre elever, Stall T og klubben har lagt ned i løpet av stevnedagene. Hvordan vi som skole har lagt forholdene til rette for et godt arrangement ble også fremhevet av både generalsekretæren og klubbens leder. Det er allerede planlagt et nytt NM for juniorer neste høst på Melsom vgs.

Tusen takk!

Jeg vil gratulere og takke for den innsatsen alle involverte har bidratt med for at stevnet ble den suksessen det ble. Samtidig vil jeg spesielt fremheve Stall T og primus motor Terje Olsen-Nalum. Uten hans iherdige innsats og stå på vilje, hadde ikke stevnet blitt en realitet.

I løpet av stevnet har mange av våre elever startet og oppnådd gode resultater. I tillegg deltok faglærer Monica Beukers Grønsten. Hun tok en 1., 2. og 3. -plass sammen med hesten sin Colonel Lady. Gratulerer!

Konstituert rektor,
Hans Christian Zeiner Thorbjørnsen.

Bildegalleri

Rytter på hestRytter på hestRytter på hestRytter på hestRytter på hestRytter på hestRytter på hestRytter på hestRytter på hest