no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

Takk for nå!

Elever, foresatte og lærere sitter rundt bord i en kantine. En lærer holder tale for en elev.
Kontaktlærerne holdt en personlig avskjedstale til hver av elevene sine.

Av:

Sissel Flo Nilsen

Publisert:

15.06.2022

Oppdatert:

15.06.2022 kl.14:13

Denne uka på året, foregår de store avslutningene og avskjedene for noen av elevene våre. Først ut var avgangselevene på avdeling for arbeidslivstrening.

I strålende vær møtte en fin gjeng med pyntede ungdommer opp i kantina sammen med sine foresatte, for å ta avskjed med hverandre og lærerne sine på en høytidelig måte.

Programmet startet med at avdelingsleder Elisabet Meyer Johansen holdt en tale for elevene. Hun snakket varmt om den personlige og faglige utviklingen hver enkelt elev har gjennomgått disse årene.

Rektor dro i sin tale linjen til krigen i Ukraina, og snakket om hvor takknemlige vi må være som bor i et fritt land. At vi må ta vare på og bruke stemmeretten vår, hver enkelt av oss. Han utviste også takknemlighet overfor avgangselevene.

     -Takk for at vi fikk bli kjent med dere. Vi er stolte av dere og hva dere har fått til. Alle vi som jobber på Melsom vil heie på dere videre i livet! På vegne av Melsom vgs. vil jeg ønske hver og en av dere lykke til!

Etter kaker og kaffe, var det kontaktlærerne sin tur til å gjøre stas på elevene sine. Hver elev fikk en personlig hilsen fra læreren sin. Disse førte til litt vemod, men mest latter og god stemning.

Etter en bildevisning fra opplevelser elevene har hatt gjennom årene på Melsom, var det tid for et kunstnerisk innslag ved Rune Cappelen Strømsted på sologitar.

Bildegalleri

RektorGutt forsyner seg med kakeKakebord og foresatte og elever som forsyner seg med kake. De smiler.Gutt smiler til jente som smiler og holder seg for munnenElever og foresatter sitter rundt bord i kantina og hører på kontaktlærer som holder tale til en av eleveneLærer som smilerElever, lærere og foresatte sitter i et klasserom og ser på bildespill på et lerretMann spiller gitarElevene, alle lærerne deres og rektor på trappa foran kantinebygget